Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Peh za pehom

Guardiola i Bayern doživjeli velike udarce uoči okršaja s Barcelonom!

Arjen Robben
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
29.04.2015.
u 18:07

Guardiola ima velikih problema uoči važnih okršaja s Barcelonom u polufinalu Lige prvaka.

Bayern u posljednje vrijeme muku muči s ozljedama, zbog čega se Pep Guardiola nedavno posvadio s medicinskim osobljem, a nakon što su oni dali ostavku, pehovi se i dalje događaju.

Naime, jučerašnja utakmica protiv Borussije Guardioli je donijela nove glavobolje, ostao je bez dvojice važnih igrača. Najgore je prošao Arjen Robben, koji će propustiti ostatak sezone. Nizozemac se tek zaliječio od ozljede mišića abdomena i jučer je u 68. minuti ''gurnut'' u vatru, ali je izašao već u 84. zbog novih problema. Bayern je na svojim stranicama objavio da je riječ o ozljedi mišića lista i da je izgubljen za završnicu sezone, a ozlijeđen je i Lewandowski. Poljak je dobio potres mozga, ali i frakturu nosne kosti te gornje čeljusti. Još uvijek nije potvrđeno koliko će izbivati s travnjaka.

Sve u svemu, Guardiola ima velikih problema uoči važnih okršaja s Barcelonom u polufinalu Lige prvaka.

>>Borussia na nevjerojatan način izbacila Bayern iz Kupa nakon penala!

Komentara 1

QI
qiqo
18:34 29.04.2015.

Taj Roben je rođen ozljeđen

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije