Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barcelona

Guardiola: Barcelona će i s Titom nastaviti pobjeđivati

\'18.01.2012, Estadio Santiago Bernab?u, ESP, Madrid, Kings Cup, Real Madrid vs FC Barcelona, im Bild  FC Barcelona\'s coach Pep Guardiola during Spanish King\'s Cup match.January 18,2011. Foto Ÿ nph
Pixsell
30.04.2012.
u 11:28

– Zahvalan sam za sve pohvale i poruke podrške, ali nije da sam preminuo. Još ću uvijek biti tu negdje!

Pep Guardiola jučer je prvi put vodio utakmicu na klupi Barcelone, nakon što je u petak objavio da napušta klub na kraju sezone. Njegov nasljednik Tito Vilanova sjedio je pokraj njega i već polagano preuzima konce u svoje ruke.

– Momčad je mlada, Tito je odličan trener i poznaje sve igrače. Uvjeren sam da će Barcelona nastaviti pobjeđivati i nakon mene – rekao je Guardiola, koji u posljednje vrijeme prima puno poruka podrške, a i u jučerašnjoj utakmici protiv Rayo Vallecana navijači Barcelone zahvaljivali su mu porukama ispisanim na transparentima.

– Zahvalan sam za sve pohvale i poruke podrške, ali nije da sam preminuo. Još ću uvijek biti tu negdje!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije