Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Englezi se raspisali

'Zdravko sve kontrolira, Zoran je trener iako nema iskustva, a put u LP započeli su u zatvoru!'

Zdravko Mamić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
15.09.2015.
u 17:26

– Ne znam koji mi je ulazak u skupine Lige prvaka najdraži, ali možda bih ipak izdvojio ovogodišnji jer nam je posljednji, ali i izboren je u najtežim okolnostima, citirao je Guardian izjavu Zdravka Mamića za Večernji list

Uoči gostovanja Arsenala na Maksimiru u sklopu prvog kola Lige prvaka, engleski mediji raspisali su se o Dinamu, a išli su to najsitnijih detalja pa su se, osim s igračima hrvatskog prvaka, pozabavili i s braćom Mamić.

Tako je Guardian napisao priču o tome kako su na početku sezone Mamići završili u zatvoru.

"Čelnici Dinama, braća Zdravko i Zoran Mamić, ovogodišnji put u Ligu prvaka započeli su u zatvoru. Dvojac je proveo 11 noći u zatvoru na temelju optužbe za pronevjeru, utaju poreza i primanje mita, a sve vezano uz novac od transfera, a najzvučnije je ime Luke Modrića", piše Guardian.

U članku se navodi da su pušteni uz jamčevinu te da su se odmah uputili na stadion kako bi pogledali utakmicu protiv Fole Esch.

"Kada su se oni pojavili na stadionu, tisuće Bad Blue Boysa napustile su stadion. Najvatreniji navijači Dinama, naime, vode dugogodišnji 'rat' s Mamićem i upozoravaju da je klub postao obiteljski posao", piše autor članka pa dodaje:

"Zdravko ne posjeduje Dinamo, klub je Udruga građana, ali sve je pod Zdravkovom kontrolom. Bad Blue Boysi žele sudjelovati u glasovanju, ali Zdravko ih je izmanevrirao."

U članku se navodi da je posjet na Dinamovim stadionima mizeran, ali da bi se to moglo promijeniti dolaskom Arsenala. Isto tako, navodi se kako Zdravko sve kontrolira u klubu te da je Zoran sada trener, iako nije imao trenerskog iskustva prije vođenja Dinama, ali da je u dva navrata igrao za maksimirski klub. 

Guardian također dodaje da su braća Mamić odbacila sve optužbe, a citiraju i izjavu Zdravka Mamića za Večernji list koja se odnosi na ulazak u Ligu prvaka.

– Ne znam koji mi je ulazak u skupine Lige prvaka najdraži, ali možda bih ipak izdvojio ovogodišnji jer nam je posljednji, ali i izboren je u najtežim okolnostima. Bili su to zaista nemogući uvjeti za nas – rekao je Zdravko Mamić.

>>Wenger otkrio prvu asocijaciju na Dinamo: 'Odmah sam vidio da je poseban!'

>>Mamići iz Remetinca na stadion, igrači ih izdali

>>Zdravko Mamić: Ovaj ulazak u Ligu prvaka mi je najdraži jer smo krenuli iz Remetinca

Komentara 12

GA
gadimise
17:37 15.09.2015.

već vidim dežurne uhljebe kako će navaliti na medije, premda niti jedni mediji ne pozitivno o dinamu a zašto i bi kad je od našeg kluba napravio svoj privatni oteo ga, i misli ga prodati, nek se zna , nek se piše o tome , nek i najveći beskućnik bez tv, zna šta je glavonja napravio....ostat ćeš zapamćen po tome oteo i prodao nam dinamo! Dinamo purgerima!

DU
Deleted user
17:47 15.09.2015.

Večernjakovi kvazi novinarčići sumanuto surfaju bespućima interneta kako bi pronašli bilo kakvu negativnost o Dinamu i oko njega. Kao nismo mi,to su oni napisali hahahaha bando Jovanovičeva. Uhljebi Jovanovićevi.

DU
Deleted user
17:32 15.09.2015.

Kako ovaj nema iskustva? Pa kolko vec trenira dinamo? Pa da je slijep i gluh već bi stekao iskustvo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije