Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Futsal

Grdović je novi trener malonogometaša Nacionala

Robert Grdović
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/5
11.09.2017.
u 00:34

Lani je s Mariborom osvojio kup i prvenstvo Slovenije, a sada je preuzeo malonogometni klub Nacional

Robert Grdović koji je lani s Mariborom osvojio kup i prvenstvo Slovenije novi je trener malonogometnog kluba Nacional.

Legenda hrvatskog futsala vratio se za kormilo aktualnog hrvatskog prvaka Nacionala nakon uspješne epizode u slovenskoj ligi.

- Razgovarao sam s predsjednikom kluba, Ivicom Đolom i dogovorili smo suradnju. Prije nekoliko dana pokušavali su me nagovoriti na povratak u Maribor, ali dao sam riječ i nisam je želio pregaziti - kazao je Grdović.

Ovoga ljeta klub je napustilo nekoliko standarnih igrača i Nacional će u  novu sezonu ući s pomlađenom i domaćom momčadi.

- Složit ćemo momčad, što od hrvatskih igrača, uz neko inozemno pojačanje i uvjeren sam kako ćemo uz puno truda i rada biti u vrhu i hrvatskog futsala ali i da ćemo se dobrom igrom predstaviti u Ligi prvaka. Vjerujem da ćemo posložiti dobru momčad, a onda se uključiti u borbu za vrh. A tu će najopasniji konkurenti biti Split Tommy, Novo Vrijeme iz Makarske, Futsal Dinamo - poručio je Grdović, koji je u Nacionalu, prije uspješne slovenske epizode, pet godina obnašao trenersku funkciju. I u tih pet godina - osvojio je pet trofeja, od čega dva naslova prvaka.

Nacional će u 'Main Round' Lige prvaka igrati u skupini E, a protivnici će mu biti francuski Garges Djibson, armenski FC Leo, te kosovski prvak Liburni.

Prvoplasirana momčad iz ove skupine ide u TOP 16 najboljih momčadi Europe.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije