Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NENADANI POSJET

Grčki navijači uoči dolaska Dinama upali u trening-kamp: 'Obećajte nam da ćete dobiti Hrvate'

Quart de finale aller de la Ligue Europa Conference 2021-2022 "Olympique Marseille - PAOK Salonique (2-1)" au stade Vélodrome
Norbert Scanella / Panoramic / Bestimage
13.03.2024.
u 11:46

Navijači su prije svega ljutiti zbog poraza koji je PAOK u nedjelju doživio od gradskog rivala Arisa u Solunu

Dinamo i PAOK u četvrtak će od 18.45 sati na stadionu Toumba u Solunu odigrati uzvratni susret osmine finala Konferencijske lige. Zagrebačka momčad brani prednost od 2:0 iz prve utakmice koja je prije tjedan dana odigrana na Maksimiru.

Uoči utakmice iz Grčke stižu prizori u kojima su glavni akteri navijači PAOK-a. Fanatična skupina povezana bratskim odnosima i s beogradskim Grobarima održala je razgovor s igračima i trenerom Razvanom Lucescuom.

Navijači su prije svega ljutiti zbog poraza koji je PAOK u nedjelju doživio od gradskog rivala Arisa u Solunu. A onda, žele i da PAOK preokrene zaostatak u kojem se nalazi za Dinamom i da nastavi svoju ovosezonsku europsku priču.

"Porazi od zagrebačkog Dinama i Arisa donijeli su potrese u redove PAOK-a. To je rezultiralo posjetom nekoliko navijača trening-centru kluba. Oni su Izrazili svoje oštre pritužbe na račun posljednjih rezultata jer su u roku četiri dana pali s prvog mjesta prvenstvene ljestvice i kompromitirali šanse za plasman među osam najboljih u Konferencijskoj ligi", piše grčka Gazzetta uz dodatak da su i stožer i igrači PAOK-a morali obećati navijačima da će učiniti sve da prođu Dinamo.

Navodno, igrači su obećali dati sve od sebe kako bi preokrenuli maksimirskih 0:2.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije