Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREOKRET PAOK-A

Grčki mediji likuju nakon izbacivanja Dinama: 'Nestvarno, iz najluđih snova'

Solun: PAOK i Dinamo u 1/8 finala UEFA Konferencijske lige
Foto: rafail georgiadis
1/9
14.03.2024.
u 21:01

"Sjajni PAOK s nestvarnim prvom poluvremenom u kojem je zabio tri gola i svemirskim Koulierakisom je uništio Dinamo i prošao među osam najboljih u Konferencijskoj ligi", navodi Gazzetta.

Nogometaši zagrebačkog Dinama nisu se uspjeli plasirati u četvrtfinale Konferencijske lige, u uzvratnom su susretu osmine finala izgubili na gostovanju u Solunu od PAOK-a s 5:1 (3:0) te tako ispustili prednost od dva gola koju su izborili u prvoj utakmici.

PAOK je poveo golom Abdula Rahmana Babe (27), za 2-0 se lopta u mrežu odbila od Petra Sučić (33-ag), a za 3:0 je pogodio Brandon Thomas (42). Dinamo je smanjio na 3-1 preko Arbera Hoxhe (49), da bi plasman PAOK-u u četvrtfinale osigurali Konstantinos Koulierakis (73) i Andrija Živković (88-11m).

A grčki mediji prepuni su hvale nakon ovoga podviga PAOK-a. Evo što pišu.

"Sjajni PAOK s nestvarnim prvom poluvremenom u kojem je zabio tri gola i svemirskim Koulierakisom je uništio Dinamo i prošao među osam najboljih u Konferencijskoj ligi", navodi Gazzetta.

Solun: PAOK i Dinamo u 1/8 finala UEFA Konferencijske lige
1/105

"Nevjerojatni PAOK izveo je epski podvig nad zagrebačkim Dinamom, s 5:1 poništio rezultat prve utakmice i prošao među osam Konferencijske lige", piše Sport24.

"Samo PAOK! Povijesni preokret s pet golova Dinamu, pakao Toumbe i momčad iz snova. Tko će ga sada zaustaviti", piše SDNA.

"PAOK iz najluđih snova za svoje navijače. Nakon poraza 2:0 u Zagrebu izgledalo je izuzetno teško da će doći do preokreta, no vruća Toumba rastopila je Dinamo. Momčad Razvana Lucescua slavila je s nevjerojatnih 5:1 i prošla u četvrtfinale Konferencijske lige", piše Sportal.

 
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar CUBE
CUBE
01:57 15.03.2024.

Šepure se ovi Grci a videli bi svoga boga da su modri istrčali na teren

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije