Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVLJEN DOKUMENT

Grci tvrde: Hrvatska je prije dva dana upozorila da u našu zemlju stiže 150 huligana

Greek soccer fan dies as soccer fans clash in Athens
Foto: LOUIZA VRADI/REUTERS
1/7
08.08.2023.
u 13:43

U našu zemlju stiže 100 organiziranih navijača GNK Dinamo Zagreb – BAD BLUE BOYS, od kojih će neke ugostiti navijači Panathinaikosa s kojim su bratimljeni i održavaju odlične odnose i komunikaciju, piše navodno u dokumentu

Grčki portal newsit.gr tvrdi kako su obavještajci grčkog odjela specijaliziranog za antisportsko nasilje još prije dva dana znali da će u Atenu stići najmanje sto hrvatskih huligana u dogovoru s navijačima Panathinaikosa te su o tome pismeno obavijestili sve nadležne službe, no tragediju nisu uspjeli spriječiti. 

Službenici Odjela za suzbijanje nasilja u sportu 6. kolovoza napisali su tajni dokument "Nogometna utakmica AEK – GNK Dinamo Zagreb" u kojem ističu "informaciju koju su dobili od inozemnih tijela". U dokumentu su napisali kako se prema informacijama hrvatskih sigurnosnih službi očekuje da će u Grčku doputovati oko 150 navijača GNK Dinamo Zagreb. 

VIDEO Tužni prizori iz Atene dan nakon što je ubijen navijač AEK-a u sukobu s BBB-ima

VEZANI ČLANCI: 

"U našu zemlju stiže 100 organiziranih navijača GNK Dinamo Zagreb – BAD BLUE BOYS – od kojih će neke ugostiti navijači Panathinaikosa s kojim su bratimljeni i održavaju odlične odnose i komunikaciju, a neki će uglavnom boraviti u raznim Airbnb smještajima u blizini Avenije Alexandra. Osim toga, manji broj njih može biti smješten u središnjim uredima Panathinaikosa u Aleksandrovoj ulici 115, koji bi trebali biti otvoreni u poslijepodnevnim satima 8. srpnja 2023. Naša služba prati stvar i za sve nove informacije dodatno ćemo vam se javiti", piše u dokumentu koji je objavio grčki portal. 

U drugom dokumentu od 7. kolovoza navode kako su do njihova servisa stigle informacije da ljubitelji Ekipe AEK-a pozivaju navijače momčadi da se okupe u vanjskom prostoru OPAP ARENE u 19 sati u povodu podjele sezonskih ulaznica. U dokumentu piše i kako "služba prati sve i javit će se s novim informacijama". 

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar bozijo
bozijo
14:33 08.08.2023.

Kako grčkim graničarima nije bila sumnjiva kolona od pedesetak automobila s mulcima, bez ijedne cure.

ST
staromlad
15:01 08.08.2023.

Kako 200 ljudi dođe s namjerom nekontrolirano u stranu državu i uspje napraviti nerede?!Zapitajte se! Je li ovo smišljeno odrađeno... Sad će se postaviti problem: navijači, nogomet, huliganizam , a kroz neko vrijeme pojavit će se rješenje u vidu nekakve zabrane... Nogomet je dio naše svakodnevice, predstavlja ponos za nas, dijelovi navijačkih skupina su i domoljubno nastrojeni, naposljetku naši reprezentativci ne kleče i ne nose dugine boje. Ovo je dio šireg plana, nemojte biti naivni!

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
14:47 08.08.2023.

ujutro ste pisali kak je lik ispikan noźem,a na kraju je ispalo kak je išel na dogovorenu tučnjavu i kak je pogođen u ruku.nepoznat predmet mu je rasjekao arteriju u ruci i usred ozlijede je iskrvario.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije