Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajdukova reakcija

Grbić: Čvrsto smo uz Štimca, a Markulin radi cirkus

\'11.10.2010., Split - Igor Stimac slikan na Znjanu povodom velike reportaze koju radi vecernji list Photo: Nino Strmotic/PIXSELL\'
Nino Strmotic/PIXSELL
12.12.2010.
u 19:15

Izjave Zdravka Mamića da ni Hajduk nije za Igora Štimca na Poljudu su izazvale podsmijeh.

– Mi ne mijenjamo mišljenje, od prvog dana čvrsto smo uz Štimca. A Mamićeve izjave neću komentirati – kazao je o najnovijoj predizbornoj akciji Hajdukov predsjednik Joško Svaguša.

A direktor Josip Grbić još ne može vjerovati u ono što je učinio predsjednik Udruge prvoligaša Robert Markulin.

– Taj dopis što ga je poslao Markulin prava je sramota. Očito je riječ o očitovanju, o glasovanju bez sjednice. Ne traži čak ni potpis na to očitovanje. To je cirkus, Udruga se ne može tako voditi. To je čisto tjeranje sile. Na posljednjoj sjednici bilo je govora o tome da se Udruga izdigne iznad svega, kad su već klubovi podijeljeni, onda je bio prijedlog da na skupštinu idu Karađole i Laljak ili Špehar, pa da svaki kandidat dobije po jedan glas. No, Mamić se tome silno protivio – rekao je Grbić.

Ključne riječi

Komentara 4

EU
EuroAzija
19:48 12.12.2010.

Kriminalac i teška seljačina Svaguša odabrao je drugog kriminalca i tešku seljačinu Štimca....stvarno iznenađenje...

OB
-obrisani-
00:46 13.12.2010.

HNS je privatna prčija Zdravka Šabana Mamića,korupcijom i mitom drži vlast!

VO
vojvo
09:57 13.12.2010.

kao prvo nije mamič rekao da ga ne podržavate , nego da ga ne želite u hajduku što je i istina pa ni sami to ne želite javno reči , zato jer se bojite nekih mafijaša i zato ste jadan klub i niste ništa drugo zaslužili nego da i dalje propadate

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije