Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRAFIČAR VODOVOD

Grafičar Vodovod na korak do cilja

24.11.2008.
u 15:39

Vratio se Grafičar Vodovod na čelo trećeligaške karavane! Iako su u derbiju u Križevcima osvojili samo bod, na vrh ih je promovirala Mladost iz Cernika, pobijedivši dojučerašnjeg lidera Đakovo. I to u gostima!

– Bili smo bolji! S ovakvom smo igrom favoriti protiv svakoga. Na putu smo da na proljeće ispunimo planove, a to je ulazak u 2. ligu – kazao je trener Grafičara Davor Rupnik čija bi momčad, pobijedi li Bjelovar, trebala prezimiti na vrhu.

Olimpija je došla do druge uzastopne pobjede čime je napravljen veliki korak za bijeg iz opasne zone. Dva puta su u prvih 45 minuta Donjograđani stizali vodstvo Virovitice, a nastavku preokrenuli rezultat.

– U utakmicu smo ušli labavije, dvaput smo uspjeli izjednačiti, ali smo u drugom dijelu potpuno preuzeli kontrolu utakmice i naša je pobjeda na kraju mogla biti još izraženija – kazao je trener Donjograđana Tihomir Rudež.

Iako su priželjkivali pobjedu, nogometaši Marsonije na kraju mogu biti sretni s osvojenim bodom u derbiju začelja s đakovačkom Croatijom. Brođani su do izjednačenja uz veliku dozu sreće stigli u posljednjoj minuti, a strijelcu Vukšiću u mnogome je pomoglo blato koje je prevarilo gostujućeg vratara.

– Nakon svega dobar je i bod, ali željeli smo sva tri kako bismo uhvatili priključak s ostalima iz donjeg dijela ljestvice – rekao je mladi Ivan Marić, najbolji igrač utakmice i strijelac prvog pogotka za Marsoniju.

Pleternička Slavija protiv NAŠK-a upisala je visoku 5:2 pobjedu i popela se na peto mjesto što je najbolji plasman kluba otkako je u Trećoj ligi.

– Sretan sam jer je nastavljen niz bez poraza, koji se sad već protegao na pet utakmica – kaže Slavijin trener Darko Čengić.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije