Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovor na Štimčevo upozorenje o Skupštini

Gradski ured: Zapisnik su potpisale ovlaštene osobe

Štimac Marković
Pixsell
14.02.2011.
u 18:26

Delegat iz Koprivnice nije dobio uvid u zapisnik sa Skupštine HNS-a od 17. prosinca te ga nije potpisao.

Nakon što je Igor Štimac upozorio da Dragutin Marjanović iz Koprivnice, jedan od ovjerovitelja s izborne Skupštine HNS-a od 17. prosinca 2010. godine, nije potpisao zapisnik sa spomenute skupštine, a zapisnik je u međuvremenu verificiran u Gradskom uredu za opću upravu, Štimčeve navode provjerili smo u spomenutom uredu.

Odgovor je bio kratak i nekonkretan: "Obavještavamo vas da je sva dokumentacija dostavljena ovome Gradskom uredu potpisana od strane ovlaštenih osoba". Bez navođenja tko su ovlaštene osobe te bez odgovora o potpisu ovjerovitelja Marjanovića.

– Mene su iz HNS-a nazvali 19. siječnja i tražili da potpišem zapisnik, što sam smatrao bespredmetnim jer sam nekoliko puta u medijima pročitao da je taj zapisnik već verificiran – kazao je Marjanović, koji kao ovlašteni ovjerovitelj nikada nije dobio uvid u zapisnik s izborne skupštine na kojoj je Vlatko Marković izabran za predsjednika HNS-a.

Ključne riječi

Komentara 4

KA
kajinx
16:46 15.02.2011.

Evo opet Štimca ! Daj se skini s k...., get a job !

DU
dubrovnik2011
19:44 14.02.2011.

nije stimac upozorio nego je optuzio,po ko zna koji put u kampanji i svaki put nakon 3 dana upsss,nisam ja to tako rekao,informacije sa terena govore,jad..sta su trebali,elaborat napisati?!sto nije trazio rjesenje i na njega se zalio u zakonskom roku?on je SAMO clan skupstine,i ne treba ni vidjeti zapisnik

TR
trante
23:45 14.02.2011.

Štimac ili Marković? ako uzmem da su oba lopova i kriminalci, ako moram biti objektivan (dinamovac), ne vidim razloga da ovaj stari ne otiđe u povijest, a mlađi neka nastavi, pa makar i hajduk bio prvak 5 godina....ko da to kaj mijenja.... osim kaj mijenja situaciju u džepu nekolicine ljudi... koji me ne interesiraju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije