Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARLOVAC - RIJEKA 0:1

Gračanov bunker i u Karlovcu neprobojan

Karlovac Rijeka (1)
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/6
21.08.2010.
u 22:35

Momčad Nenada Gračana i u Karlovcu je nastavila sa sjajnim igrama i slavila pobjedu 1:0.

Za novo slavlje Riječana bio je dovoljan samo trenutak dekoncentracije u obrani Karlovca i odlična reakcija Andre Švrljuge.

Karlovčani nisu dobro počeli ove sezone, no jasno je da će rijetke momčadi i ove sezone sa stadiona Branka Čavlovića odnijeti bodove. Veći dio susreta Karlovčani su protiv Rijeke bili bolja momčad i za pogodak i povoljniji rezultat nedostajalo im je malo više koncentracije, sreće i iskustva. Bila je to prva utakmica koju je Igor Pamić vodio protiv Rijeke a da nije igrao niti jedan od njegovih sinova.

Unatoč porazu, Pamićevi dečki i ove sezone sigurno će igrati značajnu ulogu, tim više što taj osebujni trener favorizira tehnički dotjeranu igru lišenu nerezonskih napucavanja. Jučer su najmanje zaslužili remi. U utakmici koja nije pretjerano obilovala prilikama prvi su zaprijetili Karlovčani. Mario Barić, kapetan Karlovca, povukao je, oslobodio se dvojice igrača i odlično šutirao s dvadesetak metara, no sjajno je intervenirao Lisjak. Bilo je to u 18. minuti, a samo šest minuta kasnije Mario Tičinović pobjegao je po lijevoj strani, a nakon njegova ubačaja Budicin je loptu izbacio u korner ispred Kovačevića.

Prvi put ozbiljnije su Riječani zaprijetili tek u 30. minuti kada je Đalović gađao lijevi kut, no Sunara je bio siguran. A dugo će Mario Tičinović, miljenik karlovačke publike, žaliti za 50. minutom kada ga je sjajno uposlio Špišić. Tičinović je sam izišao ispred vratara Lisjaka koji je sjajno obranio njegov udarac. I kada se činilo da je pritisak Karlovca sve snažniji, u 67. minuti sijevnula je Rijekina kontra. Đalović i Štrok odlično su izigrali obranu Karlovčana, a iz drugog je plana utrčao Andro Švrljuga i s desne strane oštrim udarcem matirao Sunaru.

Kraj utakmice obilježio je težak sudar glavama u kojem je stradao Riječanin Antonio Rukavina koji je s potresom mozga prevezen u bolnicu.

Ključne riječi

Komentara 5

DO
Dondo
07:44 22.08.2010.

Bunker ? Karlovac je u napadu imao toliko netočnih dodavanja da boli glava...

Avatar cluesblues
cluesblues
00:17 22.08.2010.

da nisam gledao utakmicu, iz izvjestaja bi se dalo zakljuciti da se igrao prvoligaski nogomet...ali ovakvo mucenje lopte je svarno ispod svakog nogometnog kriterija....ali nije lose da covjek malo odspava...

PU
pumbica
08:44 22.08.2010.

Užas kakav dosadan nogomet.Bunker kao u ratu.To je za rezultat,ali za gledati nije.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije