Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvorac novih vatrenih
Povratak na članak

Gračan: Kod kuće ne pričamo mnogo o nogometu, glavna nam je tema - moda

U prvoj utakmici za Hajduk protiv Rijeke na Kantridi, Mladenović mu je slomio nogu

Komentari 4

VI
victoria7
12:55 21.10.2018.

Gračan je bio sjajan nogometaš! Gračan je bio izvrstan trener Rijeke 1999. Gračan danas više nije izvrstan trener. Pregazilo ga je vrijeme. Da ovakve igrače kakve on ima u mladoj reprezentaciji trenira neki moderan trener kao Zekić ili Bjelica od naših, oni bi se prošetali kvalifikacijama i imali ozbiljne šanse na europskom prvenstvu. Gračan, na žalost, već u vrijeme kad je postao trener Dinama a to je bila 2004. godina više nije bio dobar trener. Želim mu svako osobno dobro, ali na žalost za ovu reprezentaciju, nije dovoljno dobar voditi možda jednu od najboljih generacija nogometaša koje smo imali. Žao mi je što ovo moram napisati, ali nije do Gračana nego do onih koji su ga postavili na ovu poziciju.

VL
DU
Deleted user
15:12 22.10.2018.

DUELLA CITY .Duella je bila u Rijeci najači kvart po svemu i Mlaka.

VL
Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
11:54 21.10.2018.

Gračan: Kod kuće ne pričamo mnogo o nogometu, glavna nam je tema haško robijaštvo, balkansko ustaštvo i teze da kada kradeš i ubijaš uz Boga I domoljublje si 100 posto hrvatski nevini vitez.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.