Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rekordna odšteta

Gotovo je! Real u ponudu uvrstio Baleov dres s brojem 11

Gareth Bale (1)
Screenshot Marca
22.08.2013.
u 21:34

Od danas svi navijači mogu kupiti dres s brojem 11 koji bi ubrzo trebao nositi njihov novi idol

Čini se da je gotova saga oko prelaska Garetha Balea u Real Madrid. Fenomenalni Velšanin uskoro bi se mogao priključiti Luki Modriću, svom bivšem suigraču iz Tottenhama. Danas je većina medija objavila da je dogovorena rekordna odšteta od 99 milijuna eura te da će predstavljanje biti u petak.

A da je sve dogovoreno, piše Marca, potvrđuje i to što je u službenom Realovom shopu u ponudu ušao i dres Garetha Balea. Od danas svi navijači mogu kupiti dres s brojem 11 koji bi ubrzo trebao nositi njihov novi idol.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije