Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šetnja Pirejem

Gospari razbili Olympiakos i osigurali prvo mjesto u skupini

aleksandar ivović
Grgo Jelavić/Pixsell
19.12.2012.
u 20:41

U šestom kolu vaterpolske Eurolige dubrovačka je momčad pobijedila s visokih 9:2 (4:0, 2:1, 2:1, 1:0) na gostovanju u Grčkoj

Vaterpolisti Juga su u šestom kolu Lige prvaka iznenađujuće lako pobijedili na gostovanju kod Olympiakosa s 9:2 (4:0, 2:1, 2:1, 1:0). Domaćin nije realizirao niti jedan od sedam napada s igračem više jer su Dubrovčani odigrali sjajnu obranu, prema riječima trenera Đuhe najbolju u ovoj godini. Na vratima je bio vrlo siguran Bijač s 11 obrana, a pogotke za gospare postigli su Ivović (4), Bušlje (2), Azevedo, Macan i Marković.

Jugaši će tako u drugi krug s povlaštenog prvog mjesta u skupini, iako ih očekuju još četiri utakmice.

Dodajmo da je u unaprijed odigranoj utakmici devetog kola Jadranske lige Primorje u Kotoru pobijedilo Primorac s 12:3.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije