Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMA PRAVILNIKU KLUBA

Gorica odlučila kako kazniti Maloču. Donijeli odluku koja bi mnoge mogla iznenaditi

Varaždin: NK Varaždin protiv HNK Gorice u 10. kolu Prve HNL
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
08.11.2023.
u 18:29

Mario Maloča, bivši kapetan Hajduka, vratio se na hrvatske travnjake nakon osam godina izbivanja. Ove se sezone u Gorici pokazao kao jedan od najboljih igrača, a njegova momčad izvrsno igra i trenutno se nalazi na četvrtom mjestu tablice prvenstva

Doimalo se kao da je Mario Maloča svojom izjavom za HRT, kako se nada da će Hajduk osvojiti naslov prvaka Hrvatske, naljutio svoji trenutni klub Goricu. Najavili su da će o kazni odlučiti temeljem Disciplinskog pravilnika, no da neće biti žestoka. Ipak, iznenadili su konačnom odlukom.

Naime, Maloča i sportski direktor, koji je također rekao da želi da Hajduk bude prvak, morat će podijeliti troškove večere za cijelu momčad. Maloča će se pobrinuti za hranu, a Brkljača za piće. Trošak deserta se obvezao pokriti Nenad Črnko, predsjednik kluba.

GALERIJA Borussija sjajnom igrom slomila Newcastle (2-0)

Varaždin: NK Varaždin protiv HNK Gorice u 10. kolu Prve HNL
1/13

Maloča je inače jedan od Torcidi dražih igrača. U HNL se vratio nakon osam godina boravka u inozemstvu gdje je nastupao za poljsku Lechiju i Greuther Fürth. Za Hajduk je igrao od 2008. do 2015. godine, bio kapetan kluba, nastupio 207 puta i osvojio dva Hrvatska kupa.

VEZANI ČLANCI:

Ove godine se u Gorici pokazao kao jedan od najboljih igrača, a klub igra izvrsnu sezonu. Trenutno su s 22 boda na četvrtom mjestu. Ispred njih su Dinamo, Hajduk i Rijeka. 

VIDEO Utakmica koja bi mogla biti jako bitna za obje momčadi: Osijek i Hajduk susrest će se na Opus Areni

Komentara 1

DE
Dex
20:04 08.11.2023.

nadam se da će ga to koštati bar milijun eura

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije