Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREGOVARAO BEZ DOZVOLE

Gorica će zbog Kalika tužiti Hajduk? Splićani bi mogli biti drastično kažnjeni

Velika Gorica: HNK Gorica i NK Lokomotiva sastali se u 34. kolu Prve HNL
Matija Habljak/PIXSELL
19.08.2022.
u 22:12

Čelnici Gorice sada razmišljaju o prijavi Hajduka nadležnim tijelima HNS-a budući da su Kalik i njegov agent bez dozvole pregovarali s Hajdukom.

Slaven Belupo danas je u prvoj utakmici šestog kola SuperSport HNL-a nakon preokreta svladao Goricu s 2:1.

A niti na klupi gostiju nije bilo Anthonyja Kalika (24), jednog od najboljih igrača Gorice. Ovaj je veznjak suspendiran jer je odbio trenirati nakon što je dobio ponudu iz Hajduka.

Hajduk je bio poslao ponudu za Kalika u visini od 70 tisuća eura, na što je Gorica odgovorila da traži 300 tisuća. Splićani su na to navodno ponudili 90 tisuća što Gorici nije najbolje sjelo...

Čelnici Gorice sada razmišljaju o prijavi Hajduka nadležnim tijelima HNS-a budući da su Kalik i njegov agent bez dozvole pregovarali s Hajdukom.

Prema pravilniku Fife, igrač pod važećim ugovorom samoinicijativno može pregovarati tek kada mu do kraja ugovora ostane šest mjeseci. A Kalik je vezan za Goricu do kraja ove sezone pa bi Hajduk, prema pravilima, mogao biti kažnjen zabranom transfera idućih godinu dana. Ne treba napominjati koliki bi to bio udarac za splitski klub. U svakom slučaju, bit će zanimljivo pratiti rasplet ove situacije.

Inače, australsko-hrvatski nogometaš već je igrao u Hajduku, a Goricu je preko Rudeša došao 2020. godine bez odštete. Prema Transfermarktu vrijedi čak dva milijuna eura, navodno je u utrci i mađarski Ferencvaros. 

>> Pogledajte atmosferu na Maksimiru na utakmici Dinama i Hajduka

Ključne riječi

Komentara 6

AP
apathylolz
00:34 20.08.2022.

I onda mi takvi glume neke moralne vertikale. Koji licemjeri

BS
Blue_shirt
23:24 19.08.2022.

Sad ce Luksa nazvati kusica i rijesiti to. Ioak su oni hajduk, mogu i mimo zakona. Ha ha 70tis€ ponudili, a jesu se isprsili

DU
Deleted user
12:55 20.08.2022.

Kalik -dobar igrač.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije