Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRI BRANIČ

Schildenfeld: Svaka čast Torcidi, i mi iz Dinama smo im zapljeskali

Schildenfeld
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/10
10.08.2016.
u 22:41

– Publika je bila fenomenalna, stalno sam sebi u glavi govorio da ovo nas podržavaju, tako sam razmišljao da mi bude lakše. Drago mi je i zbog naših navijača, bilo ih je dosta ovaj put - rekao je Ćorić.

Gordon Schildenfeld opet se našao u početnoj postavi Dinama i odigrao vrlo dobru utakmicu u pobjedi nad Hajdukom (4:0) na Poljudu. Stasiti branič dominirao je zadnjoj linijom modrih.

– Atmosfera je bila sjajna, svaka im čast, ovako stajati iza svoje momčadi, navijati i pljeskati bez uvreda na 0:4, kapa im do poda. I mi smo im zapljeskali s klupe kad su pred kraj utakmice žestoko zapjevali. Rogu svaka čast, ako Pogba vrijedi 90, on vrijedi 190 milijuna eura – rekao je Schildenfeld, prenosi Goal.

Ante Ćorić oduševljen je pobjedom u Splitu. 

– Publika je bila fenomenalna, stalno sam sebi u glavi govorio da ovo nas podržavaju, tako sam razmišljao da mi bude lakše. Drago mi je i zbog naših navijača, bilo ih je dosta ovaj put – rekao je Ćorić.

>> Pušnik: Ovo je težak poraz, ali igrači Dinama su kvalitetniji; Kranjčar: Možemo još puno bolje

>> Katastrofa Hajduka na Poljudu, Dinamo zabio četiri gola!

Komentara 12

Avatar Idler 3
Idler 3
23:12 10.08.2016.

Mene sam muči kog buju ovaj put optužili.....sudac ni dosudil 3-4 penala.....Mamić ni "zabil" nijednom.....kak i kaj !?

DU
Deleted user
23:06 10.08.2016.

Šifo ne bulazni,,,kakva čast !? na čemu !? na uvredama koje su im glavni navijački doseg..jedino to znaju i mogu od jada..a skandiranje svojima kod ovakve igre i rezultata je samo zato jer "ne daju gušta" da dinamovci uživaju u pobjedi..to se i događa samo kad ih Dinamo pobjedi..vidjet ćete drugu sliku i uvrede svojima kad ih bilo tko drugi ovako razbije i ponizi..već viđeno sto puta.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
00:19 11.08.2016.

Simpatičan ovaj Pušnik ...svojom mirnoćom tijekom cijele utakmice dosta pozitivno utjece na svoju ekipu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije