Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI MAX! na kioscima
Povratak na članak

Goran Vlaović se prisjeća gola Turcima: Nisu to očekivali...

Samo u tjedniku Max! se nekadašnji reprezentativac i autor tog pogotka prisjeća svih detalja s te europske smotre.

Komentari 2

Avatar Arkandjel
Arkandjel
19:56 27.05.2016.

Turčin koji je mogao pokositi Vlaovića a nije (jer bi bio dobio crveni i preskočio slijedeću utakmicu) dobio je na kraju turnira nagradu za fair-play. To mi je nedavno jedan turčin napomenuo. Začudilo me je da se toga još uvijek sjećaju.

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:37 28.05.2016.

Autor je bar 50% Aljosa Asanovic, jer on je vidio Vlaovica u naletu i gurnuo mu "for" iz snova. Nevjerovatno je kako npr Modrica dizete u nebo zbog dodavanja koja niti ne donose pogodak, no cim je rijec o igracu Hajduka dodavanje postaje apsolutno nebitno....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.