Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uvjeren u prolaz

Milović: Torcida je divna, mi smo sve bolji pa uživam

Goran Milović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
18.07.2015.
u 22:15

- U Kopru smo igrali kao na Poljudu. I baš mi je zbog tih navijača žao što nismo pobijedili. No, Torcida je divna, mi smo sve bolji, pa ipak uživam u radu.

Goran Milović, stoper Hajduka, bio je na stadionu Bonifika, na prvoj utakmici 2. pretkola Europske lige između Kopra i Splićana (3:2) najskuplji igrač na travnjaku. Po Transfermarketu njegova je vrijednost dva milijuna eura, a skuplji u Hajduku je samo Tino Sven Sušić (3,5 milijuna eura) koji nije bio u sastavu. I odigrao je kapetan Hajduka jednu sasvim dobru utakmicu, čak je postigao i jedan pogodak.

Bili smo neoprezni

– Bila je to jedna od najneobičnijih utakmica koje sam odigrao u karijeri. Od pet pogodaka četiri su postignuta iz prekida, a onaj peti iz kontre nakon što smo mi loše izveli jedan prekid. Šteta za poraz. Mislim da smo bolja momčad i vjerujem da ćemo proći. U drugom poluvremenu Koper je zaigrao čisti bunker koji je bilo teško probiti – rekao je Milović.

Nakon utakmice s Dinamom hvalili ste Jeffersona, kako ste vidjeli njegovu igru protiv Kopra?

– Meni je bio dobar. U redu, nije bio na tako visokom nivou kao u Maksimiru, ali treba ga razumjeti. Odigrao je nekoliko utakmica u kratkom vremenu i morao se osjetiti umor – istaknuo je Milović.

Prati vas, barem na početku sezone, velik broj navijača.

– Istina. U Kopru smo igrali kao na Poljudu. I baš mi je zbog tih navijača žao što nismo pobijedili. No, Torcida je divna, mi smo sve bolji, pa ipak uživam u radu.

Bez prava na kiks

Koliko vam je nedostajao Kamerunac Ohandza?

– Pa dosta. Taman je ušao u dobru formu. Možda se oporavi do uzvrata s Koprom. No nas još čeka nedjeljna utakmica sa Splitom gdje ne smijemo kiksati – istaknuo je Milović.

Znate li da je ovo bio 12. međusobni europski sraz hrvatskih i slovenskih klubova?

– Nisam znao. Znam samo da smo prvi put igrali protiv Kopra – rekao je Goran.

U 11 dosadašnjih srazova hrvatski klubovi prošli su deset puta. Zanimljivo je da je upravo Koper jedini od slovenskih klubova prošao dalje. Bilo je to 2003. godine kada su nakon dvije utakmice Intertoto kupa izbacili Zagreb.

– Mislim da će Slovenci nakon četvrtka ostati na ovako poraznoj statistici.

>>Pavasović Visković: Hajduk je depolitiziran, takav će i ostati

Komentara 3

SO
sonce
22:28 18.07.2015.

Miloviću daj si pročitaj komentare od torcide pa ćeš vidjeti kako te cijene i vole.

DH
dalibor.hren
07:26 19.07.2015.

Torcida je divna, mi smo sve bolji a USKOK je sve biže!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije