Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi se zaprepastili

Mandžina konkurencija šokirala navijače: Higuain – trbuh plaćen 90 milijuna eura

Gonzalo Higuain
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
08.08.2016.
u 14:42

Na poluvremenu je protiv West Hama ušao kao zamjena za Marija Mandžukića, ali nakon gola i asistencija Mandže, Gonzalovu igru navijači nisu baš pamtili jer se nije pretjerano iskazao

Dobro plaćeni Gonzalo Higuain možda je pretjerao sa slavljem zbog prelaska u Juventus, s obzirom na to da je sa "škembom" istrčao na prijateljsku utakmicu protiv Bilićeva West Hama.

Argentinskog je napadača torinska stara dama platila 90 milijuna eura, a svojim je izgledom pomalo šokirao navijače.

Na poluvremenu je protiv West Hama ušao kao zamjena za Marija Mandžukića, ali nakon gola i asistencija Mandže, Gonzalovu igru navijači nisu baš pamtili jer se nije pretjerano iskazao.

No, napadač je ipak ostavio dojam – svi su primijetili njegov trbuh, koji si tako skup napadač, očito, može priuštiti.

Juventus završio drugi najveći transfer u povijesti nogometa! Mandžo odlazi?

Ključne riječi

Komentara 4

LA
LacoLaco
14:50 08.08.2016.

Higuain nije bas puno vrijedio u Realu. Prosle godine mu se poklopilo, ali kod "Stare Dame" ce biti opet onaj stari iz Reala; bacen novac i prosjecan igrac.

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
14:38 09.08.2016.

Mandžo je pravi hrvat i sigurno če domoljubno ponosno sedjeti na rezervnoj klupu Juvea kao svoj pokraj svojih.

JA
jakovkun123
01:14 09.08.2016.

mandzo i griezmann su bili savrsen par.isto tako je i s dybalom.grizzi i dybala su igrači s sjajnom tehnikom ,stoga ne vidim problem zasto mandzo i dybala ne bi bili prvi izbor.Pa higuain je imao srece prve sezone jer su mu sve golove namjestali hamsik,callejon,mertens.higuainopce nema neku tehniki vecinu golova bi i mandzo zabio.mandzo trci i bori se ,a on ceka neku loptu u for.to sto su higuain i dybala argentinci to nije neka prednost u odnosu na ostale.juveu bi bilo bolje da si je za taj novac kupio perisica,salaha,mahreza,williana.oni su igraci koji troduplo manje kostaju ,a uz kvalitetu su podjednaki ,ako ne i bolji(Perisic)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije