Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi Modrić ima 16 godina

Gomelt sjajan u Spursima, zabio hat-trick Interu

'Tottenham Hotspur\'s Jermaine Defoe (fourth right) celebrates his goal against Athletic Club Bilbao with team mates. Photo: Press Association/Pixsell'
'Nigel FrenchPress Association/Pi'
05.10.2011.
u 21:45

Siščanin Tomislav Gomelt (16), hrvatski kadetski reprezentativac, briljira u Tottenhamovoj momčadi do 19 godina, koja se natječe u maloj ligi prvaka, natjecanju Next-Gen, u kojem sudjeluje 16 europskih klubova.

Gomelt je protiv milanskog Intera, u pobjedi 7:1, postigao hat-trick i dobio crveni karton pa nije nastupio protiv PSV-a u Eindhovenu.

Gomelt već nekoliko mjeseci trenira s drugom momčadi Tottenhama, zadovoljio je stručni stožer i Spursi su Ministarstvu rada uputili zahtjev za radnu dozvolu za nadarenoga nogometaša, nekada člana HAŠK-a i Zagreba.

Gomelt je u tzv. kategoriji ekstratalenata te u klubu očekuju pozitivan odgovor kako bi ga mogli registrirati.

Komentara 5

MA
marlboro69
21:59 05.10.2011.

kolika su njemu tjedna primanja?

PU
purger58
00:31 06.10.2011.

kak je taj zbrisal mamicu!Ali jos nije kasno.Copit ce on njega!

JO
jolly
07:53 06.10.2011.

Mogli ste staviti i fotografiju dečka, a ne neku koja nema veze s člankom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije