Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINALE NBA LIGE

Počelo je vatreno: Golden State nakon produžetka svladao Cleveland, rekord Jamesa

Golden State - Cleveland
Foto: Reuters
1/9
05.06.2015.
u 08:42

Golden State je domaćin i u idućem susretu, a finale se igra na četiri dobivene utakmice.

Košarkaši Golden Statea poveli su u velikom finalu NBA lige. Warriorsi su na svom parketu nakon produžetka svladali Cleveland Cavalierse sa 108:100 (98:98).

Bio je to sjajan meč u kojem se obje momčadi smjenjivale u vodstvu. Kyrie Irving ozlijedio se nakon što je utakmica otišla u produžetke što su Warriorsi iskoristili. Uspjeli su zaustaviti do tada neuhvatljivog LeBrona Jamesa i upisati veliku pobjedu.

Najučinkovitiji kod Golden Statea bio je Curry s 26 koševa, dok je Thompson ubacio 21. Na drugoj je strani LeBron James postigao 44 poena što mu je rekord u NBA finalima, a Irving 23.

Golden State je domaćin i u idućem susretu, a finale se igra na četiri dobivene utakmice.

>> Tomić: Nekad želim, a nekada ne u NBA ligu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije