Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA doigravanje

Golden State snažno uzvratio, Curry vodio Warriorse do pobjede

Golden State - Oklahoma City
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
19.05.2016.
u 08:29

U drugoj utakmici finala Zapadne konferencije NBA doigravanja košarkaši Golden Statea pobijedili su Oklahoma City sa 118:91 i izjednačili u seriji na 1-1

Warriorsi su pokazali tko je gazda u Oracle Areni u Oaklandu. U drugoj utakmici finala Zapadne konferencije NBA doigravanja košarkaši Golden Statea pobijedili su Oklahomu City sa 118:91 i izjednačili u seriji na 1-1.

Prvo poluvrijeme domaćin je lomio Thundere (57:49) koji su potpuni slom doživjeli u trećoj trećini.  

Warriorsi su tu trećinu dobili sa 31:19, a do kraja utakmice samo su povećavali prednost za uvjerljivu pobjedu.

Ponovno je odlično raspoložen bio najkorisniji igrač lige Stephen Curry koji je ubacio 28 koševa te je pogodio pet od osam trica. U pobjedničkoj momčadi dobri su još bili Thompson (15 koševa), Iguodala (14) i Speights (13).

Thunderima ovaj puta nije pomogao ni sjajan učinak Kevina Duranta, ubacio je 29 koševa te imao šest skokova. Njegov je ritam jedini pratio Russella Westbrooka (16 koševa) što je gostima bilo nedovoljno da se ozbiljno suprotstave Curryju i društvu. 

Treća utakmica igra se za četiri dana u Oklahoma Cityju.

>>Oklahoma City vodi, Westbrook i Durant slomili Warriorse

Komentara 1

KR
kruti26
09:47 19.05.2016.

u trećoj trećini????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije