Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INO NOGOMET

Golčina Kolarova, Džeko dvostruki strijelac; Chelsea ispao iz kupa

Edin Džeko
Foto: Reuters (Ilustracija)
17.12.2013.
u 22:45

Građani su poveli u 8. minuti fantastičnim golom Aleksandra Kolarova iz slobodnog udarca. Tada je na scenu stupio Edin Džeko koji je mrežu domaćina pogađao u 41. i 53. minuti.

Nogometaši Manchester Cityja su pobjedom kod Leicestera 3:1 izborili polufinale Capital One kupa.

Građani su poveli u 8. minuti fantastičnim golom Aleksandra Kolarova iz slobodnog udarca. Tada je na scenu stupio Edin Džeko koji je mrežu domaćina pogađao u 41. i 53. minuti. Domaćini su počasni gol zabili u 77. minuti preko Dyera.

Chelsea je nakon produžetaka izgubio kod Sunderlanda 1:2 i tako se oprostio od natjecanja. 'Plavci' su poveli u 46. minuti autogolom Cattermolea. Produžetke je Sunderlandu donio Borini golom u 88. minuti.

Gol vrijedan polufinala za Sunderland je zabio Ki Sung-Yong u 118. minuti.

Capital One kup, četvrtfinale:

Leicester - Manchester City 1:3
Sunderland - Chelsea 2:1

Osasuna izbacila Malagu

U Španjolskoj su na rasporedu bile uzvratne utakmice šesnaestine finala španjolskog Kupa Kralja, a plasman dalje izborili su Villarreal, Osasuna, Getafe i Levante. Villarreal je nakon 2:2 u prvoj utakmici protiv Elchea, danas pobijedio kao gost 1:0 i prošao u osminu finala. Osasuna je protiv Malage odigrala 1:1, ali su prošli dalje zbog 3:3 iz prve utakmice i više golova u gostima.

Levante je nadoknadio 0:1 iz prve utakmice protiv Recreativa uvjerljivoj 4:0 pobjedom. Uvjerljiv je bio i Getafe koji je nakon 1:1 iz prve utakmice u uzvratu pobijedio Gironu 4:1 i prošao dalje.

Barcelona se i u uzvratu lako obračunala s Cartagenom. Pobijedili su 3:0 golovima Pedra i Neymara te autogolom Mariana.

Španjolski kup, šesnaestina finala:

Elche - Villarreal 0:1 (ukupno 2:3)
Getafe - Girona 4:1 (5:2)
Levante - Recreativo 4:0 (4:1)
Osasuna - Malaga 1:1 (4:4)
Barcelona - Cartagena 3:0 (7:1)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije