Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI TALENTI

Godinama žive u Osijeku, ali su hrvatska braća odlučila igrati za Srbiju

ANTWERP TENNIS EUROPEAN OPEN 1/8 FINALS NIELSEN-SABANOV VS MOLCHANOV-NEDOVYESOV
David Pintens-FotoDP.be
16.11.2021.
u 19:56

Šira javnost za braću je doznala ove godine, kada su na ATP 250 turniru u Beogradu pred obitelji i prijateljima osvojili naslov bez izgubljena seta

Vojvođanski Hrvati Ivan i Matej Sabanov, 29-godišnji blizanci iz Subotice, od svoje 15. godine žive u Osijeku, Hrvatska ih je hvalila kao svoje, nazivala ih novom braćom Bryan, ali... 

Braća su odlučila igrati za Srbiju. 

Prema pisanju Sportskih novosti, točni razlozi još nisu jasni, ali da su poznati blizanci vjerojatno nezadovoljni uvjetima. 

Šira javnost za braću je doznala ove godine, kada su na ATP 250 turniru u Beogradu pred obitelji i prijateljima osvojili naslov bez izgubljena seta. Do titule u Beogradu su stigli pobjedom protiv Urugvajca Ariela Behara i Ekvadorca Gonzala Escobara 6:3, 7:6 (5) za 90 minuta.

Najveći je to uspjeh hrvatskog para rođenog u Subotici, posebno ako se uzme u obzir da su na turnir stigli zahvaljujući pozivnici organizatora.

>> Ćiro o bolesti:


Komentara 3

Avatar CroSwiss
CroSwiss
20:41 16.11.2021.

Nisu oni nikakvi Hrvati

Avatar StormRaider95
StormRaider95
20:28 16.11.2021.

Eto i to se događa. Generacija koja s*re na svoje i ono zbog čeg su pobjegli u Osijek i samo lovu gleda.

JM
juretic.milan
06:44 19.11.2021.

Srbi bi za ovo rekli: "prodali veru za večeru". Inače, sadašnja srpska vlast je izuzetno agresivna u propagandi svake vrste, a sport je jedan od najlakših načina. Daš novce, a oni umjesto tebe peru ljudima mozgove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije