Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ULTIMATUM U hrvatskom prvaku tvrde da će u slučaju neizgradnje rukometnog Doma morati prodati najboljeg igrača

Gobac: Ako ne bude Doma, Balić mora otići

20.11.2008.
u 14:46

Zoran Gobac, glavni menadžer Rukometnog kluba Croatije osiguranja, nije mogao bez priče o gradnji rukometnog doma.

- Nevjerojatno, već deset dana pokušavamo u Poglavarstvu dogovoriti bilo kakav sastanak, no odgovora nema. Neka nam napokon iskreno kažu ide li se ili ne ide u gradnju rukometnog doma - rekao je Gobac, a potom sve zajedno šokirao:

Klub neće biti žrtva
- Neće li se graditi dom, morat ćemo prodati Ivana Balića. On je doveden na temelju jednog velikog marketinškog posla koji je obuhvaćao i plan da ćemo imati svoju dvoranu. Nećemo se dovesti u situaciju da klub bude žrtva nečijeg izigravanja.

- Za dolazak Balića dobro smo se zadužili a do danas njegovo ime nije u klub donijelo niti jednu lipu. Nadam se da će se što prije oporaviti, ali bojim se da će se naša suradnja prekinuti ne dobijemo li čvrsta obećanja za dvoranu - rekao je u dahu Gobac te nastavio:

- Ne znam u čemu je problem. Poglavarstvo i Vlada odobrili su novac za gradnju dvorane, pronađen je investitor i izvođač radova. Dakle, taj novac postoji. Pa nije bilo govora o recesiji 21. lipnja kada je trebao biti postavljen kamen temeljac - kaže Gobac.

Što ako do Božića nećete imati nikakvih jamstava za dvoranu?

Červara drže rezultati
- Odlazim, kako sam i rekao, a sa mnom otići će još dosta ljudi, pa ćemo SP lijepo gledati s tribina.

O slučaju Mirze Džombe, Gobac je rekao:
- Mi smo s Džombom razgovarali. Saslušali smo ga, kao i Červara. No, Mirza je neke stvari prešutio. Primjerice, zašto je išao na operaciju kod dr. Nemeca, kad je politika kluba da naše igrače operira isključivo dr. Miškulin.

- Uostalom, da Čupić nije doživio nezgodu s prstom, ne vjerujem da bi Džomba uopće išao na Igre u Peking.

Sulić se također zahvalio na pozivu u reprezentaciju.
- Drago mi je da je to rekao. Riješili smo se problematičnog igrača koji s nekim igračima nije mogao komunicirati.

O Červaru, Gobac je rekao:
- Lino će biti trener našeg kluba sve dok bude imao rezultate. Kada ih više ne bude imao, zahvalit ćemo mu se za dva dana. Da je kojim slučajem izgubio u Čakovcu, bio bi lom.

Červar: Sve je ovo namještaljka
Lino Červar jučer, a ni danas, nije razgovarao s Mirzom Džombom.
- Mislim da mi je to sve namješteno, i to čak iz rukometnih krugova. Još samo da se na subotnjoj utakmici protiv Pick Szegeda protiv mene okrenu i navijači pa će cijela priča biti zaokružena. Možda će netko i pucati na mene. Tko zna - rekao je Červar.

O Džombi kao igraču dodao je:
- O njemu mislim sve najbolje. Ne znam čemu njegovo nezadovoljstvo jer nije igrao ni minute samo protiv Löwena. U svim ostalim utakmicama je igrao. On je legenda reprezentacije, najbolje desno krilo koje sam trenirao u svojoj karijeri. To što je rekao, njegovo je pravo. Svaki igrač može iznijeti svoj stav, to je dopušteno - istaknuo je Červar.

I igrači su stali na Džombinu stranu.
- Naravno da su stali i to im ne zamjeram. Pa neće valjda stati na moju stranu. Izgleda da me netko želi posvađati sa svim tim igračima. Ma i dalje mislim da je Džomba jednostavno gurnut da to kaže - istaknuo je Červar.

Dodao je i ovo:
- To da nema razgovora između njega i mene je laž. Razgovarali smo jako puno, uostalom to sam rekao dan prije. Ta hajka na mene traje još od svjetskog zlata u Portugalu 2003. godine, ali se ne dam sve dok su iza mene rezultati - zaključio je Červar.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije