Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Luka zaludio Madrid

Goal.com: Ronaldo je ukrao show Modriću, koji je zabrinuo Özila

Luka Modrić (1)
Reuters
06.09.2012.
u 17:45

"Modrić nudi puno više od Özila kada je posjed lopte u pitanju, a uz to je agresivniji i otporniji, što je naučio u Premiershipu"

Portal Goal.com u svojoj analizi dolaska Modrića u madridski Real govori o tome kako Mesut Özil, nogometaš koji je u dvije sezone u kraljevskom klubu ostvario 50 asistencija, više nije siguran član prve postave.

"Sve je bilo u znaku C. Ronalda, koji je, kao što je i uobičajeno, "ukrao" sve naslovnice. Zabio je dva gola Granadi, nije ih slavio i postao je glavna priča. A ta je priča, zapravo, trebala biti o Luki Modrići u Mesutu Özilu", počeo je analizu Goal.com te nastavio:

"Modrić je dodavao, napadao, vraćao se pomoći Alonsu i Khediri, u samo 57 minuta impresionirao je Bernabeu, a čak je Mourinho, nezadovoljan igrom momčadi, bio zadovoljan onime što je pokazao Hrvat. Odlična je to vijest za kraljevski klub, a loša za njemačkog razigravača, koji je uspješno smanjio Kakin utjecaj, a sada će se izravno morati sučeliti s Modrićem".

Goal.comovi analitičari podsjećaju da je Özil od prošlogodišnjih 30 nastupa u Primeri čak 21 susret bio zamijenjen, a u deset nastupa u Ligi prvaka, samo dva je završio. S druge strane, Modrić je u 34 od 36 nastupa u Premierligi odigrao svih 90 minuta.

"Modrić nudi puno više od Özila kada je posjed lopte u pitanju, a uz to je agresivniji i otporniji, što je naučio u Premiershipu. Iako Granada nije mjerilo, Hrvat se odlično otvarao, nalazio se na svim pozicijama, iako momčad nije igrala dobro. Upravo to se zamjera Özilu, koji se često u takvim situacijama gubi na terenu. Nijemac je loše krenuo u novu sezonu i, iako je imao krucijalnu asistenciju u finalu Superkupa protiv Barcelone, ona je došla iz kornera. Na terenu izgleda sporo i tromo i čini se da je Mourinho izgubio strpljenje. Modrić, zasad, ima veću naklonost Portugalca."

>>>Özil: Nije bitno igram li ja, Kaka ili Modrić nego da Real pobjeđuje

>>>Mourinho dolazi u Zagreb gledati Modrića!

>>>Španjolski mediji: Modrić je bio dirigent pobjede

 

 

Ključne riječi

Komentara 27

ZM
zmaj5
18:05 06.09.2012.

Ovo što se piše o Ronaldu,Modriću i Realu je u rangu Simone i Ante Gotovca.A donositi zaključke o igri Modrića jednog sportskog novinara na temelju jednog poluvremena i desetak minuta druge utakmice je neozbiljno i neprofesionalno

OB
-obrisani-
18:31 06.09.2012.

Nijemac ? A ja mislio turac...

NI
Niko19
18:04 06.09.2012.

Luka je prosijećan igraAČ

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije