Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije ih se dojmio

Goal.com: Mandžukiću nedostaje klase, dolaskom Lewandowskog pada u drugi plan

Mario Mandžukić protiv Arsenala
NI Syndication/PIXSELL
12.03.2014.
u 10:28

Inače, po njima je igrač utakmice Franck Ribery, asistent Schweinsteigeru za pogodak. On je dobio ocjenu četiri

Nogometaši Bayerna sinoć su protiv Arsenala obranili prednost od 2:0 iz prve utakmice. Remijem 1:1 osigurali su prolaz u četvrtfinale Lige prvaka i tako nastavili obranu naslova.

Važnu ulogu odigrao je i hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić koji je odigrao svih 90 minuta. Vršio je konstantni pritisak na obranu Arsenala, a imao je i nekoliko dobrih prilika koje je Fabianski obranio. No, njegova igra baš se i nije dojmila novinare portala Goal.coma. Mandžo je dobio ocjenu tri, kao i većina igrača bavarske momčadi.

"Dolaskom Roberta Lewandowskog na ljeto, Mandžukić će sigurno pasti u drugi plan. Čini se da mu nedostaje klase i jučer nije nimalo utjecao na igru", piše Goal.com o Mariju.

Inače, po njima je igrač utakmice Franck Ribery, asistent Schweinsteigeru za pogodak. On je dobio ocjenu četiri.

>>Mandžukić na osmom mjestu u utrci za Zlatnu kopačku!

Komentara 25

Avatar Najsjajniji Hrvatski Vitez
Najsjajniji Hrvatski Vitez
10:34 12.03.2014.

Stvarno neznam kako može igraču poput Mandžukiću nedostajati klase kada skoro redovito daje golove u Bundesligi i Ligi Prvaka i ne vidim po čemu bi Robert bio veča klasa i bolji igrač od Maria.

HR
hrvatska91
10:48 12.03.2014.

Mandžukić je PRVI strijelac Bundes-lige.. i sve golove je dao iz igre, za razliku od Lewandovskog, koji svaki 3.daje iz penala.. nije mi jasno "čega se napušio" ovaj novinar...

DA
Dankoo
11:30 12.03.2014.

Dok oni pišu i pišu, Mandžukić zabija i zabija. Svako radi svoj posao. Neki dobro, neki loše.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije