Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navijači

Glušić: Ne znam za prosvjede, idemo na maraton lađa

'04.08.2010., Maksimir, Zagreb - Uzvratni susret treceg pretkola Lige prvaka Dinamo - Serif (Moldavija). Navijaci,BBB Photo: Davor Puklavec/PIXSELL'
'Davor Puklavec/PIXSELL'
13.08.2010.
u 11:39

Utakmica Dinamo - Dubrava u srijedu nije otkazana zbog nas, tvrdi Udruga navijača BBB-a u novom priopćenju.

Boysi tvrde da su to podmetanja iz Maksimirske 128 i da otkazivanje utakmica s njima nema veze.

No, pojavila se i priča da će navijači prije subotnje utakmice s Karlovcem organizirati prosvjede pred stadionom.

– Ja o tome ništa ne znam, možda netko od dečki i ima takvu ideju, no do mene to nije došlo. A ja ću u subotu biti u Metkoviću na tradicionalnom maratonu lađa na kojem imamo svoju momčad – kazao je Tomislav Glušić.

Za susret Györ – Dinamo ulaznice će se kupovati vaučerima, kontrolirat će se putovnice, a ulaznice se neće ni za Mađare prodavati na dan utakmice (19. kolovoza, u 21 sat).

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Pak
Pak
12:17 13.08.2010.

Tako se navija. Tako navijaju pravi navijači. To je prava podrška. Dok njihov klub u koji se toliko kunu igra protiv Karlovca oni će malo veslati Neretvom. A onda će prvom prilikom reći da oni žive 24 sata dnevno za Dinamo, da pišaju krv za svoj voljeni klub, i da za njega daju cijelog sebe (ako ne i više od toga).

Avatar carlito
carlito
12:54 13.08.2010.

istina Pak Nema rezultata- nema podrske uvijek vjerni.....BBB Daj nemojte vise dolaziti na tekme da mogu dolaziti normali ljudi....

DU
Deleted user
13:27 13.08.2010.

Sada se Mamići raduju misleći, super više nećemo morati plaćati kazne UEF-i,niti će nas izbacit iz takmičenja zbog navijača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije