Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ULAZE U RING?

Gloryjev prvak izjavio da bi mu bila čast boriti se s Mirkom Filipovićem

Mirko Filipović
Slavko Midžor/PIXSELL
15.08.2014.
u 19:36

- Bila bi to zanimljiva borba i za mene vrlo izazovna - rekao je Mirko Filipović.

Nizozemac Rico Verhoeven, Gloryjev teškaški prvak u kik boksu, želi da mu sljedeći izazivač bude naš Mirko Filipović!

- Bila bi mi velika čast boriti se s Cro Copom jer je napravio tako puno u različitim borilačkim sportovima. Ako ikada dobijem priliku boriti se protiv njega bila bi to velika stvar, nešto zbilja strašno dobro.

Verhoeven se pomalo iznenadio kada je čuo da je Mirko u posljednjih osam kik boks borbi izborio sedam pobjeda i doživio samo jedan poraz i to onaj proturječni, protiv Remyja Bonjaskog, u njegovoj oproštajnoj borbi.

Ideja o okršaju s 15 godina mlađim prvakom svidjela se i Cro Copu osobno:

- Bila bi to zanimljiva borba i za mene vrlo izazovna. Verhoeven je mladi šampion u naponu snage, vrhunski je borac. Da li će do te borbe doći to je pitanje mogućih pregovora između Gloryja i mene odnosno mog menadžera i ako bi se ostvarile "određene pretpostavke" ja bih tu borbu prihvatio.

Mirko u utorak putuje u Japan gdje ga 23. kolovoza čeka ogled u slobodnoj borbi s olimpijskim pobjednikom u džudu Satoshijem Ishiijem.

>> "Cro Cop će nokautirati Ishiija!"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije