Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srce je bilo jače

Gledala je uz čitav svijet snimku supruga u preljubu, pa odlukom šokirala dio obitelji

Ioana Marcu
Foto: instagram.com/marcu.i
1/2
25.05.2020.
u 11:19

Navodno je ključnu ulogu u priči odigrao Cristian Chivu, također čuveni umirovljeni rumunjski nogometaš i kum dvoje djece para u nevolji

Ioana Marcu, djevojka slavnog bivšeg rumunjskog nogometaša Cipriana Marice, po svemu sudeći se pomirila s njegovim preljubom i nastavila vezu.

Marica je prije nekoliko dana na svom profilu na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotografiju tijekom vožnje u automobilu, a portal  CanCan navodi da je Ioana tom odlukom šokirala dio svoje obitelji.

Navodno je ključnu ulogu u priči odigrao Cristian Chivu, također čuveni umirovljeni rumunjski nogometaš i kum njihovo dvoje djece, koji je uz svoju suprugu Adelinu Ioanu uvjerio da preljub nije razlog da sruši sve mostove.

Podsjetimo, Ciprian Marica, rumunjski napadač koji je tijekom bogate karijere branio boje bukureštanskog Dinama, Šahtara, Stuttgarta, Schalkea, Getafea, Konyaspora i Steaue, našao se u središtu skandala krajem travnja kada je na YouTubeu objavljeno da je "čuvao" tuđu ženu. U hotelu. Gol.

U preljubu ga je glavom i bradom uhvatio suprug nevjerne žene, Florin Muntean, a zapis je stigao i do medija iako je zabilježen još u rujnu 2019. godine u Cluju.

Rumunjski su mediji naveli da je Marica ljubio Anu Muntean, majku dvoje djece koja se nedavno prijavila na natječaj najljepše gospođe te države, pa istaknuli da su Marica i bračni par Muntean do nesretnoga trenutka bili obiteljski prijatelji.

Florin Muntean također je oprostio preljub.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije