Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ ZA NIJEMCA

Glavni konkurent Hrvatske u kvalifikacijama za Euro uručio otkaz izborniku!

Bursa: Turska i Hrvatska sastale se u 2. kolu kvalifikacija za EURO 2024
Slavko Midzor/PIXSELL
17.09.2023.
u 16:21

Zanimljivo je napomenuti da su Japanci u nekoliko dana smijenili dva Nijemca s klupa različitih reprezentacija, i to nakon prijateljskih utakmica u oba navrata. Prije samo nekoliko dana su pobjedom 4:1 u prijateljskoj utakmici smijenili Hansija Flicka s mjesta izbornika Njemačke

Reprezentacija Turske, jedna od glavnih rivala Hrvatske u kvalifikacijskoj skupini za Europsko prvenstvo 2024. godine u Njemačkoj smijenila je svojeg izbornika Stefana Kuntza.

Smjena Kuntza se dugo najavljivala u turskim medijima te su navijači reprezentacije zazivali njegov odlazak, a sad je Savez reagirao i smijenio stratega. 

Turska je imala samo jednu utakmicu kvalifikacija tijekom nedavne reprezentativne pauze, budući da nekad reprezentacije iz skupine ne igraju u svakom kolu.

U prvom terminu utakmica odigrala je 1:1 s Armenijom te tako ispustila dva vrlo važna boda u borbi za prolazak, a u drugom terminu utakmica, onom u kojem je Hrvatska slavila na gostovanju kod Armenije, Turska je s čak 4:2 poražena u prijateljskoj utakmici s Japanom.

Zanimljivo je napomenuti da su Japanci u nekoliko dana smijenili dva Nijemca s klupa različitih reprezentacija, i to nakon prijateljskih utakmica u oba navrata. Prije samo nekoliko dana su pobjedom 4:1 u prijateljskoj utakmici smijenili Hansija Flicka s mjesta izbornika Njemačke.

Kuntz je klupu Turske preuzeo prije dvije godine, u rujnu 2021. te s nacionalnom vrstom upisao 12 pobjeda, tri neodlučena ishoda te pet poraza.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije