Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči Ivičina petog nastupa na Snježnoj kraljici

Gips: Ni Janica nije mogla pobijediti na Sljemenu!

\'20.03.2011., , zracna luka Pleso,  Zagreb - Docek Ivice Kostelica na zracnoj luci Pleso . Ante Kostelic Photo: Daniel Kasap/PIXSELL\'
Daniel Kasap/PIXSELL
04.01.2012.
u 08:01

– Nije to lako izdržati jer ovih dana svi hoće dio Ivice – otkriva Kostelić stariji

Ante Kostelić svjestan je kakav će teret sutra biti na Ivičinim leđima i zato ga želi rasteretiti što je više moguće. Prirodno je da čovjek najviše želi pobijediti u svom dvorištu, pred svojom publikom, pa je pritisak na Ivicu to veći. Triput je bio drugi, dvaput je izgubio igru stotinki, a sada prvi put na Sljeme dolazi kao prvorangirani slalomaš svijeta. Nije li sazrelo vrijeme za Ivičinu pobjedu, potpomognutu dakako sportskom srećom i domaćim navijanjem?

– Ako čovjek nešto voli, od te ljubavi nastanu snažne emocije. Tako je i s Ivicom ovdje na Sljemenu. No, isto tako znam da je Janica osoba koja apsolutno vlada svojim emocijama pa u Zagrebu nije uspjela pobijediti. Nije to lako izdržati jer svi ovih dana hoće dio Ivice, a ako se počnemo skrivati, onda će to nalikovati na neku ekskluzivnost – objašnjava Gips.

>> Cijeli tekst s Gipsovim razmišljanjima pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Komentara 6

VK
vječni krojf
11:39 04.01.2012.

silvere jadna je svaka majka koja rodi nesto takvog kao sto si ti.

SI
silversurfer22
08:45 04.01.2012.

..Ivici i Janici svaka čast, al Gips je iritantan u 100 p.m.......

VK
vječni krojf
09:48 04.01.2012.

silver 22 sad si stvarno pretjerao.Kakav si ti to covjek,ako se te moze tako nazvati.Zar ti ne odgovara ni taj covjek koji je donio Hrvatskoj sto nitko nije ni sanjati mogao,ono sto nismo imali i poslije njega necemo vise nikada imati.Srami se!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije