Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVI DEČKO, PRISTOJAN

Gips: Myhreru je leđa spasio Ivičin fizioterapeut Pršo

\'11.03.2012., Slovenija, Kranjska gora - Slalom utrka Svjetskog skijaskog kupa Pokal Vitranc. Ante Kostelic. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL\'
Jurica Galoic/PIXSELL
19.03.2012.
u 10:18

Tko god prođe kraj Ante Kostelića, bio to bivši skijaš Didier Cuche, mlada nada Giuliano Razzoli ili kakav trener, svatko zastane bar na trenutak kraj Gipsa, stisne mu ruku i pozdravi trenera šampiona.

Neki se samo žele ogrebati za kakav savjet, drugi iskazati poštovanje. No, njemu su misli bile na stazi.

– Ivica je izgubio formu, a time i sigurnost, nešto što se često događalo i Janici. Pa kad je zadnji put pao na slalomu?! I ne sjećam se... U Zagrebu je prije tri godine haklao, u Schladmingu prije pet. Ali pao nije godinama. Trebao je malo konzervativnije voziti... – kazao je Gips.

Vjerovao je da Myhrera netko može skinuti, da će Ivica ipak dohvatiti Globus, međutim želja se nije ispunila.

– Neka. Dečko je pravi, gitarist, vrhunski skijaš, već je godinama na vrhu. Baš je fin i pristojan, možda čak i predobar! Pa i mi smo mu pomogli, spasili mu leđa, kad mu je priskočio Ivičin fizioterapeut Zoran Pršo...

Hirscher, pobjednik Svjetskog kupa?

– Svaka mu čast, sve je regularno i čisto. Osim nekih stvari koje su se prije događale, ali tu bi trebalo prevrtjeti neke stare snimke. No, zaboravimo to, iza nas je, prošlost... – pomirljiv je Ante Kostelić.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
11:03 19.03.2012.

hendikepirani janez - kako nemaš nikad ništa pametno za reći, najbolje bi ti bilo da šutiš. Vrtiš jednu te istu rečenicu i zorno nam ukazuješ na zlovensku pamet i ograničenost.

KL
klubuhb1
11:11 19.03.2012.

Evo ga, admin ponovo pustio isprdka da se javlja.

OB
-obrisani-
13:31 19.03.2012.

Andre Myhrer je pobjednik a sve ostalo su priče i sanjarije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije