Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Germania daje najveće tečajeve: Wolfsburg 2.15, Lokomotiva 2.00, Gl. Rangers 1.65

PFK Olexandrija - VfL Wolfsburg
Swen Pförtner/DPA/PIXSELL
21.04.2021.
u 11:55

Nigdje nećete naći veće tečajeve!

Germania Sport kladionica odlučila te nagraditi za vjernost i ove srijede. Tri najveća tečaja na tržištu stižu nam iz Njemačke, Hrvatske i Škotske! Spomenuti tečajevi mogu se mijenjati, ali niti u jednom trenutku neće ići ispod razine najvećih na cijelom tržištu!

Dobra zabave uz sportsko klađenje garancija je na stranici Germania Sport kladionice, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Ako imaš račun na germaniasport.hr, provjeri ga svakog ponedjeljka, jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje! Ne zaboravi, ponedjeljak postaje tvoj sretan dan uz Happy Monday Bonus.

STUTTGART – WOLFSBURG (20:30h) DVOJKA 2.15

Pred domaćim Švabama je težak zadatak obraniti svoj domaći teren od Vukova. To će puno teže odraditi bez pomoći povećeg fonda igrača, među kojima je i naš Borna Sosa. U svjetlu tih okolnosti, vrlo lako je očekivati slavlje gostujuće momčadi koja je četvrtoplasirana momčad Bundeslige i ima si želju dodatno osigurati plasman u Ligu prvaka. Na to večeras nudimo povećani tečaj na dvojku, koji se naprosto mora iskoristiti!

LOKOMOTIVA – VARAŽDIN (16:00h) JEDINICA 2.00

Derbi začelja igra se u Hrvatskoj. Posljednji Lokosi suočavaju se s neizbježnom relegacijom u drugi rang domaćeg nogometa, a današnji protivnik je udaljen pet bodova. Oba kluba već odavno ne znaju kako je to s terena otići podignute glave, ali je Lokomotiva bolja u međusobnim susretima i to podosta – tri pobjede u posljednjih pet ogleda, uz dva remija. Upravo je to razlog zašto smo podigli tečaj na slavlje domaćih Lokosa, a ti ga nemoj propustiti odigrati!

ST. JOHNSTONE – GL. RANGERS (20:00h) DVOJKA 1.65

Rangers našeg Borne Barišića gostuje kod St. Johnstonea koji je posljednji u sklopu Championship faze škotskog prvenstva te kao takav ne predstavlja naročitu prijetnju za momke Stevena Gerrarda. Domaći imaju 40 bodova, što je čak 52 manje od Rangersa koji su u nizu nepobjedivosti unatoč tome što su odavno osigurali naslov. Zato se naš povećani tečaj odnosi na motivirane goste koji ne bi trebali imati problema s indisponiranim domaćinima.

Germania je spremila veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrirane igrače. Informacije o detaljima pronađite OVDJE.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germania Sport kladionici.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania Sport u svakom trenutku držati najvećima.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije