Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DENVER NUGGETS

George Karl produljio ugovor za godinu dana

Denver Nuggets
AFP
13.02.2010.
u 12:59

Prema pisanju lokalnog Denver Posta, trener košarkaša Denver Nuggetsa George Karl potpisao je jednogodišnje produljenje ugovora s NBA klubom iz Colorada.

Novi će mu ugovor donijeti plaću od 4.5 milijuna dolara sljedeće sezone. Trenutačno je u posljednjoj godini starog ugovora o radu koji mu je donio godišnju plaću od tri milijuna dolara.

Njegov poslodavac Stan Kroenke, inače i suvlasnik nogometnog kluba Arsenal, očito je zadovoljan ovosezonskim učinkom momčadi, koja je s omjerom od 35 pobjeda i 18 poraza All-Star vikend dočekala na izvrsnome drugom mjestu ljestvice Zapadne konferencije.

- Mislim da je to dobro za momčad. Ne bi nam koristilo da igrači gube koncentraciju zbog mog statusa - izjavio je Karl u Dallasu, gdje će u nedjelju voditi momčad Zapada u 59. izdanju All-Star utakmice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije