Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reda mora biti

Gattuso: Igrači su dobili GPS-ove kako bismo ih mogli pratiti

Gennaro Gattuso
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
09.01.2018.
u 07:07

Naš problem je što ne igramo kao momčad. Imamo puno sjajnih igrača kada su na lopti. Moramo poraditi na timskom duhu - kaže Milanov trener

U talijanskoj ligi trenutačno je pauza koja traje dva tjedna, a Milanov trener Gennaro Gattuso iskoristio je priliku da se osvrne na protekli dio sezone.

- Iznenadio me pristup i mentalitet igrača na treninzima. Uočio sam puno zalaganja i želje te tako treba nastaviti - rekao je Gattuso i dodao:

Gennaro Gattuso
1/6

- Naš problem je što ne igramo kao momčad. Imamo puno sjajnih igrača kada su na lopti. Moramo poraditi na timskom duhu.

Igrači su pušteni na kratak odmor od četiri dana, a Gattuso ne vidi problem u nekoliko dana opuštanja.

- Nikome neće naškoditi ovih par dana odmora. Osim toga, svi igrači su dobili program koji moraju odraditi te GPS-ove kako bismo ih mogli pratiti.

- Nadam se da će se igrači ponašati profesionalno i da neće dati svoj GPS nekome drugome! Planirao sam odvesti momčad u Dubai, ali su igrači već uplatili svoja putovanja tako da ovo ostaje opcija za neki drugi put - rekao je Milanov trener

- Prioritet nam je rad na fizičkoj i psihičkoj snazi. Ići ćemo utakmicu po utakmicu pa ćemo vidjeti gdje se nalazimo na kraju - zaključio je Gennaro Gattuso.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije