Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MANDŽUKIĆ VAN kadra

'Generalka' za finale LP nije dala favorita: Borussia - Bayern 1:1

Borussia Bayern (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
04.05.2013.
u 18:25

Mario Mandžukić nije bio u kadru za ovu utakmicu, kao ni Ribery, Robben, Schweinsteiger... No, Lewandowski je igrao

Nogometni prognozeri morat će smisliti novu teoriju. Borussia Dortmund i Bayern odigrali su 1:1 u velikom njemačkom derbiju pa priča da će, onaj tko pobjedi ostati bez naslova Lige prvaka na Wembleyju, pada u vodu.

Domaćini su pred 80 tisuća svojih navijača zaigrali u jakom sastavu, u prvih 11 nije bilo Götzea i Reusa, no igrao je Robert Lewandowski od prve minute. Ipak, krvnik Reala nije se upisao u strijelce, a Borussia je u 11. minuti vodila pogotkom Grosskreutza. Bio mu je to tek drugi gol ove sezone, a postigao ga je nakon sjajnog ubačaja Blaszczykowskog.

Nije prošlo dugo, Bayern je izjednačio. Mario Gomez dobio je loptu na 5-6 metara od gola i glavom je plasirao u mrežu. I, iako je zamirisalo na potencijalnu golijadu, od toga ništa, kao da su se dečki dogovorili o podjeli bodova. Upravo Gomez promašio je zicer još u prvom poluvremenu, a u nastavku je šansu prokockao Lewandowski. U 60. minuti dosuđen je jedanaesterac za Borussiju, Poljak je snažno pucao, ali Manuel Neuer sjajno reagira.

U 65. minuti zbog udaranja protivnika laktom Rafinha je dobio drugi žuti karton na utakmici te Bayern ostao na desetorici igrača, što Kloppova momčad nije uspjela iskoristiti do kraja poluvremena.

Mario Mandžukić nije bio u konkurenciji za ovu utakmicu. Trener Heycknes odmarao je njega, Riberyja, Robbena, Schweinsteigera, Lahma...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije