Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONFERENCIJSKA LIGA

Gdje gledati iznimno važnu utakmicu Dinama za preživljavanje u Europi?

Zagreb: UEFA Europa Konferencijska liga, GNK Dinamo - FC Viktoria Plzen
Marko Lukunic/PIXSELL
09.11.2023.
u 08:19

Unatoč dosta slabom omjeru, Dinamo se još uvijek nalazi na drugom mjestu skupine s ta tri osvojena boda. Viktorija je uvjerljivo prva s devet bodova, a treća i četvrta momčad u skupini, Ballkani i Astana, imaju po tri boda, kao i Dinamo

Hrvatski prvak Dinamo danas od 18 sati i 45 minuta u Češkoj gostuje kod Viktorije Plzen u utakmici četvrtog kola Uefa Konferencijske lige.

Iznimno je to važna utakmica za zagrebačku momčad jer bi pozitivnim rezultatom mogla dati velike šanse za prolaz skupine, ali isto tako negativnim rezultatom zatvoriti sva moguća vrata za europsko proljeće.

Podsjetimo, nakon prva tri kola Dinamo ima tri boda. U prvom kolu uvjerljivo su svladali Astanu na domaćem terenu, no zatim su uslijedili gostujući poraz kod Ballkanija te domaći poraz protiv Viktorije. 

Unatoč dosta slabom omjeru Dinamo se još uvijek nalazi na drugom mjestu skupine s ta tri osvojena boda. Viktorija je uvjerljivo prva s devet bodova, a treća i četvrta momčad u skupini, Ballkani i Astana, imaju po tri boda kao i Dinamo.

Najveći izostanak za Dinamo u ovom susretu je onaj Brune Petkovića kojeg nema već neko vrijeme zbog ozljede zadnje lože. Trener Dinama Sergej Jakirović ne može računati ni na Ademija i Théophilea koji nisu prijavljeni za europske utakmice, dok je u Zagrebu odlučio ostaviti Menala.

Dobro je za stručni stožer Dinama što su im se u puni pogon vratili donedavno bolesni i ozlijeđeni igrači Špikić, Perić, Bernauer i Ljubičić.

Po mnogima je ovo ključna utakmica i za trenersku poziciju Sergeja Jakirovića koji na kormilu Dinama u posljednjih osam utakmica ima tek tri upisane pobjede. Utakmicu ćete moći pratiti na programu ArenaSport 1.


 
 

Komentara 1

Avatar feudalac
feudalac
10:48 09.11.2023.

Ova utakmica nema nikakvu težinu, Dinamo može igrati sa drugom postavom (prvu ionako nema) ako izgubi, što vrlo izvjesno ima još dvije utakmice za popravni protiv Balkania i Astane što će biti dovoljno za drugo mjesto. Važnija utakmica igrat će se u Rijeci, tu nema popravnog ispita smo pobjeda drži glavu iznad vode u suprotnom opet smjena trenera i ubrzano padanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije