Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka treneru

Gazda Wigana: Liverpool je opustošena mrtvačnica, nema srca

Roberto Martinez (1)
Reuters
17.05.2012.
u 17:10

– Nadam se da će Roberto krenuti s nama i u novu sezonu, ali u nogometu nikada ne znate

Aktualni trener Wigana Roberto Martinez jedan je od glavnih kandidata za nasljednika Kennyja Dalglisha na klupi Liverpoola. No, njegov šef, vlasnik Wigana, Dave Whelan poručio mu je da ne bi bilo dobro da ode u klub s Anfielda.

– Ne znam koga će Liverpool dovesti za novog menadžera, ali mogu reći da mi se zasad nisu javili. Nadam se da će Roberto krenuti s nama i u novu sezonu, ali u nogometu nikada ne znate. No, znam da je Roberto pošten čovjek i da će mi reći ako dobije ponudu. Ako dođe adekvatna ponuda, nećemo mu stvarati probleme. Međutim, Roberto na pameti mora imati jednu stvar. Liverpool ima sjajne navijače, ali taj je klub mrtvačnica, opustošeno mjesto bez srca. Kakva šteta zbog njegovih navijača – zaključio je Whelan.

Ključne riječi

Komentara 1

C1
c11dugi
21:27 17.05.2012.

Samo budaletina moze kupiti onog panja od Carrola za 40€, cjelokupnu igru preorjentirati na zastarjela nabacivanja u sesnaesterac da bi se mozebitno pogodila glava gore navedenog i onda ocekivati rezultate. ha, ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije