Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUTITO PORUČUJE

Gazda Red Bulla: Formula 1 više nema veze s utrkivanjem

Vettel (1)
Reuters
13.05.2013.
u 18:11

– Svi znaju što se događa. Ovo više nema veze s utrkivanjem, ovo je natjecanje u kontroliranju guma – rekao je Mateschitz.

Vlasnik Red Bulla Dietrich Mateschitz napao je Pirelli tvrdeći da smisao formule 1 više nije utrkivanje. Mateschitza je razljutila jučerašnja utrka u Španjolskoj koju su njegovi vozači završili na četvrtom i petom mjestu.

– Svi znaju što se događa. Ovo više nema veze s utrkivanjem, ovo je natjecanje u kontroliranju guma – rekao je Mateschitz.

U Španjolskoj je većina momčadi četiri puta bila u boksu.

– Pravo utrkivanje je drukčije. U ovakvim uvjetima ne možemo izvući najbolje iz bolida. Više nema ni pravih kvalifikacija jer svi pokušavaju sačuvati gume za utrku. Ako želimo da bolid pruži maksimum, moramo ići osam do deset puta u boks – kaže Mateschitz. No, pravila su ista za sve.

>> Alonso slavio u Španjolskoj, Ferrarijev dvojac na postolju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije