Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA 3600M U LA PAZU

Gaučosi 'crkavali': Messi povraćao, Di Maria tražio bocu s kisikom

Argentina Bolovija (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
27.03.2013.
u 11:52

Iako su se za susret na 3600 metara nadmorske visine pripremali u barokomorama, Argentinci ipak nisu uspjeli najbolje odigrati u tim uvjetima

Jedan od razloga zašto su Argentinci na gostovanju kod Bolivije uzeli samo bod (1:1), leži i u klimatskim uvjetima! Naime, poznato je da se glavni grad Bolivije La Paz nalazi na 3600 metara nadmorske visine, što mnogim gostujućim momčadima, nenaviknutima na tako nizak tlak i rijedak zrak, otežava izvedbu.

Probleme su imali i gaučosi koji su se na ovaj susret pripremali u barokomorama kako bi bili što spremniji na klimatske uvjete, no nije im mnogo pomoglo. Argentinski mediji pišu kako je Lionel Messi povraćao u svlačionici tijekom poluvremena, no kako se uspio nekako osvježiti i odigrati susret do kraja. Angelu di Mariji bilo je toliko teško da je tijekom susreta nekoliko puta trčao do klupe kako bi udahnuo kisik iz boce.

Prošli put Argentinci su teško stradali u Boliviji, slavili su domaćini sa 6:1 tako da su ovaj put još i dobro prošli s obzirom na uvjete.

>> Baro komora nije pomogla: Leo Messi nije zabio u Boliviji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije