Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILAN

Gattuso produljio s Milanom do 2012.

Gennaro Gattuso
Reuters
14.12.2009.
u 18:46

Defenzivni vezni nogometaš Milana Gennaro Gattuso (31) potpisao je jednogodišnje produljenje ugovora koje će ga na San Siru zadržati do lipnja 2012. godine, objavio je klub na svojoj internetskoj stranici.

Gattuso se nedavno žalio na nedostatak minutaže u klubu čiji je član od 1999. godine. Pod vodstvom dugogodišnjeg trenera rossonera Carla Ancelottija imao je zajamčeno mjesto u prvom sastavu, međutim, početkom sezone Ancelotti je otišao u Chelsea, a Milanovu klupu preuzeo je Leonardo i otad Gattuso minutažu dobiva na kapaljku.

Ipak, klupska mu je uprava navodno ponudila jamstva da će imati priliku dokazati se i ponovo nametnuti u prvoj postavi jednom kada postigne punu fizičku spremu (ove je sezone imao problema s gležnjom i bedrenim mišićem) i tako izboriti i nastup na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici gdje “azzurri” odlaze kao branitelji naslova.

Interes za kupnju Gattusa pokazali su Chelsea i Manchester City, ali je produljenjem ovaj neumorni nogometaš dokazao svoju privrženost klubu u kojem će vjerojatno i završiti karijeru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije