Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Futsal

Futsal Dinamo uvjerljiv protiv Alumnusa, Split slavio u derbiju

Futsal Dinamo
Foto: Futsal Dinamo
1/7
11.02.2017.
u 13:14

Utakmica je bila dobra, s mnoštvom prilika, pogotovo naših. Mislim da nam je poraz protiv Makarske u jednu ruku dobro došao jer smo nakon njega posložili neke stvari i nadam se da ćemo svaku utakmicu biti sve bolji i bolji. Žao mi je što se naš prvi golman Gogo Škorić ozlijedio i nadam se da će se što prije vratiti - rekao je nakon utakmice vratar Dinama Danijel Bešlić koji nije primio pogodak

Futsal Dinamo svladao (5:0) je Alumnus na domaćem terenu i vratio se na treće mjesto ljestvice. Plavi su dominirali od prve minute kada su i poveli preko Davora Kanjuha. Igrač utakmice bio je Kristijan Grbeša koji je zabio dva pogotka i upisao dvije asistencije, a po jedan pogodak zabilježili su još Kristijan Čekol i Vedran Matošević.

- Utakmica je bila  dobra, s mnoštvom prilika, pogotovo naših. Mislim da nam je poraz protiv Makarske u jednu ruku dobro došao jer smo nakon njega posložili neke stvari i nadam se da ćemo svaku utakmicu biti sve bolji i bolji. Žao mi je što se naš prvi golman Gogo Škorić ozlijedio i nadam se da će se što prije vratiti - rekao je nakon utakmice vratar Dinama Danijel Bešlić koji nije primio pogodak.

U tvrdom i neizvjesnom derbiju kola, Split Tommy je na domaćem terenu svladao Novo Vrijeme s minimalnih 1:0. Nakon izjednačenog prvog dijela, u kojem su obje ekipe imale po nekoliko šansi za postizanje pogotka. U nastavku utakmice Novo Vrijeme je dominiralo, ali je Žarko Luketin na vratima Splita bio nesavladiv. Jedini pogodak na utakmici zabio je Ante Ćorluka u 28.

 

Uspinjača je iznenadila Square u Dubrovniku i ostvarila prvi ovogodišnji trijumf. Izabranici Vibora Hulenića slavili su preokretom u drugom dijelu pogocima Antonija Jamičića. Brod 035 je s uvjerljivih 5:2 bio bolji na domaćem terenu od Potpićana Albone, a svih sedam pogodaka palo je u nastavku utakmice.

Posljednja utakmica kola igra se u subotu u Zagrebu između Nacionala i Osijek Kelmea. Solin je ovaj tjedan izbačen u najniži rang jer nisu u mogućnosti igrati Prvu ligu te je Vrgorac u ovom kolu slobodan.

Rezultati, 13. koloa 1.HMNL:
Futsal Dinamo – Alumnus 5:0 (Kanjuh 1', Čekol 5', Grbeša 8', 33', Matošević 39')
Split Tommy – Novo Vrijeme Apfel 1:0 (Ćorluka 28')
Square – Uspinjača 1:2 (Micevski 18'/ Jamičić 29', 29')
Brod 035 – Albona Potpićan 5:2 (Čavar 26', 39', Mirković 31', 40', Bundavica 34'/ E. Husarić 38', 40')
Nacional – Osijek Kelme, subota, 18:30
Vrgorac – slobodan

Tablica: 
1. Nacional 32
2. Split Tommy 31
3. Futsal Dinamo 28
4. Novo Vrijeme 27
5. Brod 035 18
6. Osijek Kelme 16
7. Alumnus 16
8. Square 15

>>Dinamo, Split, Square i Novo Vrijeme na korak do plasmana na Final Eight

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije