Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obljetnica
Povratak na članak

Futsal Dinamo svoj tradicionalni spektakl na Šalati dignuo na viši razinu

Šalata počinje 31. kolovoza, utakmicama četvrtfinala i polufinala natjecanja Trofej Dinamo, a svoju kulminaciju doživjet će u petak 1. rujna kada su na programu četiri utakmice

Komentari 7

IL
ilijan
17:32 31.08.2017.

Ajmo Dinamo!

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
14:20 31.08.2017.

Ovo je Dinamo!

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
17:41 31.08.2017.

ovo je jedini hrvatski Dinamo i ponos svih Hrvata jer ga ne vode kamenjarski jugonostalgičari!

VL
AR
Artukovic
14:38 31.08.2017.

Ubijaju nas svakodnevnim clancima o ovom malom,smjesnom,komunistickom dinamu.To nije moj dinamo.To je dinamo osmisljen u prostorjama zagrebackog SDP-a, kao sto je udruga Nas Hajduk osmisljena i u djelo provedena u reziji splitskog SDP-a na celu sa Rankovicem,Baukom i ostalom komunistickom zgadijom.Moj dinamo je onaj pravi,jedinstveni,i najveci klub istocne Europe.Samo je jedan dinamo,a to je DINAMO ZAGREB.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.