Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Važna pobjeda

Dinamo s 'petardom' ispratio policajce i došao na korak do naslova

Futsal Dinamo
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/9
12.04.2015.
u 09:03

Dvorana je još jednom bila prilično ispunjena, na tribinama je bilo više od 1500 navijača, ali u prvom dijelu bili su razočarani jer su 'policijaci' na odmor otišli s vodstvom 1:0.

Futsal Dinamo ostvario je važnu pobjedu u sklopi 11. kola 2. HMNL Sjever. U dvorani II Doma sportova pobijedio je Zagreb 92, malonogometnu momčad zagrebačkog MUP-a, sa 5:1 i došao na korak do naslova prvaka.

Dvorana je još jednom bila prilično ispunjena, na tribinama je bilo više od 1500 navijača, ali u prvom dijelu bili su razočarani jer su 'policijaci' na odmor otišli s vodstvom 1:0. Pogodak je u 5. minuti zabio Emir Garibović. No, u nastavku susreta Dinamo se razbudio i napunio mrežu protivnika.

Prvo je Stipić izjednačio, zatim je dva gola dao Pezelj, a potom dva komada i Pavlović. 'Purgeri' su učvrstili prvu poziciju i ako Rugvica u ponedjeljak izgubi od Agram Extrema, Dinamo će i službeno osvojiti naslov prvaka.

>>Futsal Dinamo završio godinu 'u plusu' i najavio izbore za novo vodstvo

Komentara 8

DI
diskasting
11:30 12.04.2015.

brao dečki tak se navija tak se bodri svoj klub , mamićevci plaču jer to nemreju doživjeti već godinama niti na repki niti na dinamovoj tekmi nisu vidjeli pravo navijanje već godinama, mislim da sad ćuju kak navija 1500 ljudi na sjeveru da bi neki odmah pobjegli doma od previše decibela! pozdrav ! samo tako naprijed dalje imamo svoj klub!

ST
strmopec
11:14 12.04.2015.

Jedino mjesto gdje još živi pravi dinamov duh. Ova mafija u Maksimiru je najveće zlo koje je ikad bilo u klubu! Crknut će kad tad

BR
braveheart11
13:00 12.04.2015.

e sad neka mi kaze netko da i purgeri nemaju dispet.... eto kako se stvara atmosfera iz dispeta a ne iz ljubavi.... kad je dinamo igrao ligu za bedaka....pitam se koliko je njih dolazilo na utakmice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije