Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konkurenti

Futsal Dinamo dočekuje Square, nakon toga nova Plava noć

Futsal Dinamo
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/6
30.10.2015.
u 15:31

- Square je jedan od naših najvećih konkurenata za prva četiri mjesta koja vode u doigravanje. Vrlo su čvrsta i neugodna momčad koja je spremna kazniti svaki naš propust

U subotu 31.10. u 19 sati u dvorani II Doma sportova Futsal Dinamo igra utakmicu 7. kola protiv dubrovačkog Squarea, koji je od početka natjecanja označen kao izravni Dinamov konkurent za mjesto koje vodi u doigravanje.  Trenutno se nalaze na 7. mjestu s bodom manje od Dinama koji drži petu poziciju.

- Square je jedan od naših najvećih konkurenata za prva četiri mjesta koja vode u doigravanje. Vrlo su čvrsta i neugodna momčad koja je spremna kazniti svaki naš propust i neozbiljnost. Ozbiljnim pristupom i zalaganjem na terenu vjerujem da ćemo nastaviti svoju dominaciju u Domu Sportova te da će sva tri boda ostati kod nas, najavio je susret napadač Dinama Ivan Majić.

Nakon utakmice Futsal Dinamo organizira Plavu noć u Udruzi navijača Dinama - Trnsko (Trnsko 34). Plava noć u Kvazaru, održana prije malo manje od dva tjedna, protekla je u odličnom druženju i još boljoj atmosferi. Nastavak dolazi već u subotu i iz kluba najavljuju da će to biti još jedna prilika da pokažu kako navijači i Klub i dalje dišu zajedno te kako je podrška s tribina neupitna dok god je borbenost i zalaganje na terenu na razini dostojnoj imena kluba. 

Iz Futsal Dinama pozivaju sve navijače Dinama da im se i ovoga puta pridruže i da naprave dobru atmosferu kao uvod u vrlo važan tjedan budući da nakon dvoboja protiv "Gospara" ekipu čekaju dvije utakmice u samo tjedan dana.

Komentara 5

DU
Deleted user
15:53 30.10.2015.

Ima li itko da ga ovo zanima osim njihovih obitelji i to ne svih

DU
Deleted user
15:54 30.10.2015.

Treba sirotinji novaca

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
20:12 30.10.2015.

samo naprijed

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije