Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boks

Fury: Joshuu bi pobijedio s jednom rukom, bez zagrijavanja

Tyson Fury
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
01.05.2017.
u 22:35

Želio sam da Joshua razbije Klička. Neizvjesno je bilo u šestoj rundi kada je Kličko mogao završiti borbu. Vikao sam, čupao sam ovo malo kose na glavi što mi je ostalo - istaknuo je Fury

Anthony Joshua (27) je nokautom u 11. rundi pobijedio Vladimira Klička (41) i ujedinio naslove svjetskog boksačkog prvaka po WBA, WBO i IBF verziji.

U spektaklu pred 90.000 gledatelja na londonskom Wembleyu britanski je boksač tri puta poslao Ukrajinca na pod, jednom u petoj i dvaput u 11. rundi. Sada se svi pitaju tko će biti sljedeći Joshuin suparnik.

Dugačak je popis kandidata. Kličko prema ugovoru ima pravo zatražiti uzvrat, a tu su još Deontay Wilder i Tyson Fury. Među prvima se javio Fury koji je izjavio kako bi se protiv svjetskog prvaka borio samo jednom rukom.

- Joshuu bi pobijedio s jednom rukom, bez zagrijavanja - izjavio je Tyson Fury.

Pohvalio je Anthonyja Joshuu te se sa složio da je borba bila odlična, zabavna i u kojoj se moglo uživati. Fury je otkrio za koga je navijao.

- Želio sam da Joshua razbije Klička. Neizvjesno je bilo u šestoj rundi kada je Kličko mogao završiti borbu. Vikao sam, čupao sam ovo malo kose na glavi što mi je ostalo. No Joshua je mnogo pokazao u toj borbi, pao je i vratio se. To mogu samo šampioni - istaknuo je Fury i izazvao sunarodnjaka:

- Ostala je samo jedna borba, najveća na svijetu i svi to znaju. To je borba između mene i Joshue. Ja sam i dalje prvak, ja sam broj jedan...

Komentara 1

PA
papilon100
23:52 01.05.2017.

Vidim da se kuzis u boks pa neznam kad je to Klicko istuko Furya dobio po njonji i da se nije hrvo lizo bi pod ko protiv Joshue.Klicko je proslost pokazuje Perkinsovu bolest kad se dizo kod nokauta i bolje mu da prestane boksat.Klicko je zbog svojih predpozicija ruske skole discipline posto legenda ali nikad nije bio fajter koji bi posto legenda.Hayd ga isto izlupo ko staru kantu ali covjek nije teskas a onaj iz juzne afrike taj ga rasturo kad bio u naponu snage.Vitali je bio bolji i jaci.Ocemo soru kralj cigana i Josue.Kaj se tice droge a koji se boksac nedrogira mozda Tayson kak je ono rekel imal je sifilis i moro je zavrsavat borbe cim prije pa onda droga sex....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije