Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPUCANI PAZZINI

Furizoni Milan slomio Lazio, Suarezov hat-trick Wiganu

Giampaolo Pazzini
Reuters/Pixsell
02.03.2013.
u 22:59

Suarez se s ova tri pogotka plasirao na prvo mjesto strijelaca engleskog prvenstva, zabio ih je 21

Liverpool je protutnjao Wiganom u 28.kolu engleskog prvenstva ostavivši domaćinima četiri pogotka u mreži! Na asistenciju Philippea Coutinha domaćine je već u drugoj minuti načeo Stewart Downing, a onda je uslijedio šou Luisa Suareza. U 18. minuti zabio je prvi pogodak, u 34. drugi, a konačan udarac pao je u 49. minuti.

Ovim hat-trickom Liverpoolov Urugvajac vodeći je strijelac engleskog prvenstva, na kontu ima 21 pogodak, dva više od Manchesterova Robina van Persieja. Ovom pobjedom Liverpool je skočio na sedmo mjesto ljestvice sa 42 boda, tri manje od šestoplasiranog Evertona te pet manje od petoplasiranog Arsenala.

Nogometaši Milana uvjerljivo su pobijedili Lazio na San Siru, na kraju utakmice semafor je pokazivao 3:0 za domaćine.

Na prvi pogodak čekalo se 40. minuta kada je mrežu gostiju tresao Giampaolo Pazzini. Na pauzu se otišlo sa 2:0, minutu prije poluvremena u strijelce se upisao Kevin Prince Boateng. U 60. minuti Pazzini zabija svoj drugi pogodak na utakmici za konačan rezultat, a osam minuta kasnije izlazi iz igre i mijenja ga Ninang-

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije