Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznati u spaladiumu

Fuchs izdržao tri gema, Kerum ni toliko

Ljubičić Đoković (1)
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/7
10.07.2010.
u 09:36

Koliko je policajaca bilo angažirano za ovaj dvoboj – što u uniformi, što u civilu – nije ni čudo da se ništa nije dogodilo.

Da nije bilo natpisa "Srbe na vrbe" koji je netko rano ujutro postavio na ulazu u Split, o nekim izgredima koji nemaju veze s tenisom ne bi se ni govorilo. Policija nije pronašla izgrednike, ali važnije je da nije bilo nikakvih nereda.

– Nema privedenih, nema nereda – izvijestili su iz splitske policije.

Koliko ih je bilo, što u civilu, što u uniformi, nije ni čudo da se ništa nije dogodilo. A srpska himna, očekivano, bila je izviždana. Neki su se, dok se izvodila, čak i digli sa svojih mjesta, što bi se moglo smatrati dodatnim korakom prema normalizaciji hrvatsko-srpskih odnosa.

U glavnoj loži kao predstavnik Vlade RH bio je ministar znanosti, obrazovanja i športa Radovan Fuchs. Nije se dugo zadržao, otišao je kod 3:0 za Đokovića u prvom setu. Ali, nije otišao prvi. Splitski gradonačelnik Željko Kerum zadržao se dok je trajao službeni protokol, dakle negdje oko osam minuta, i otišao je iz dvorane prije nego što je meč počeo.

Zato je sestru Nevenku Bečić ostavio da prati što se zbiva na terenu. Baš je Nevenka bila simpatična, onako u tigrastoj kombinaciji smjestila se uz Lepu Brenu koja je stigla u bijeloj lanenoj kombinaciji, prikladnoj za tenis. Bilo bi zanimljivo upoznati Nevenkina stilista, taj "fashion guru" stvarno je čudo. Naravno, u ložama su bili predsjednici saveza Radimir Čačić i Boba Živojinović. A po tribinama su se smjestili Senijad Ibričić, Zoran Mamić, Robert Jarni. Bio je to dan kad je u istoj dvorani bilo hajdukovaca i dinamovaca, ali o nogometu nisu pričali. I nije bilo loše. Još da je Ljubičić pobijedio...

Komentara 4

OB
-obrisani-
11:49 10.07.2010.

Očito da Kerum nije htio žviždati, slušati Srbsku himnu i gledati poraz Hrvatske..

IV
ivoandric
10:34 10.07.2010.

Kerum pokusao shvatit pravila...i odustao.

ŠU
Šubićevac
11:35 10.07.2010.

Mislim da bi hrvatski novinari sada trebali izvršiti presing na javnost a posebno na igrače da puste meč srbiji , i to bez otpora ikakvoga , da bi onda bili zadovoljni ( bilo bi svršavanja od pojedini novinara i čitave njihove novinarske kuće , u cilju jačanja dobrokomšijskih odnosa .... još na kraju bi se mi svi javno pred televizijom trebali izviniti i zaboraviti sve što se dogodilo do OLUJE.........Nikad zaboravit ....Nikad oprostiti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije